[桌球] Hong Kong Masters 20-23/7 14:00/19:00[2]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我打算聽日唔睇吳安儀淨睇oso,早啲排簽名籌 有冇得諗
Btw,如果聽日8號波 咁場波點算?

唔會8號啦
我打算聽日唔睇吳安儀淨睇oso,早啲排簽名籌 有冇得諗
Btw,如果聽日8號波 咁場波點算?

我諗十二點排定就差唔多
好多人下晝都應該唔會睇
今晚真係正到痴撚線

真係以為佢輸緊,點知佢開埋大技set snooker,仲要有埋free ball
琴晚同今晚,無憾了
今晚真係正到痴撚線

真係以為佢輸緊,點知佢開埋大技set snooker,仲要有埋free ball

其實幾時應該FREE BALL?
今晚真係正到痴撚線

有時只係FOUL AND A MISS
訪問問乜?聽唔到

問佢尋日又打今日又打,有冇咩問題/辛苦之類
佢話日日都係咁打 無乜野
好撚正
今晚真係正到痴撚線

打唔到被set 果隻最盡左或右邊
今晚真係正到痴撚線

佢救唔到之後,合白波同目標球中間有其他波遮左就判free ball
訪問問乜?聽唔到

問佢尋日又打今日又打,有冇咩問題/辛苦之類
佢話日日都係咁打 無乜野

唔問好過問
琴晚同今晚,無憾了

二日都有現場睇
但聽日仲有無人放飛呀?
聽晚終於可以係電視睇到奧蘇利雲直播
今晚真係正到痴撚線

人地foul完搞到我無得直打紅波,就會free ball(應該係
今晚真係正到痴撚線

佢救唔到之後,合白波同目標球中間有其他波遮左就判free ball

明白晒,多謝
啲人啲哎呀好煩 明明好多時仲有位打到
有冇人拎到尾場簽名籌?今日要幾早排?
http://streamable.com/in6sr
賽後訪問氣氛好好 利申有我9嗌
今晚真係正到痴撚線

人地foul完搞到我無得直打紅波,就會free ball(應該係

只要同時打唔到最左或最右最中一點,就可free ball.
http://streamable.com/in6sr
賽後訪問氣氛好好 利申有我9嗌

個位真係好靚
琴晚同今晚,無憾了

琴晚失禮死人,諗起都柒
我都想聽日拎簽名

幾點開始派架其實
今晚真係正到痴撚線

只要同時打唔到最左或最右最中一點,就可free ball.

除咗紅波之外,例如color波係咪都可以free波?
頭先有條仆街係trump pot 波個陣大聲喂左聲,無品到
聽日就算唔想睇吳安儀
都要睇hendry vs white la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞