[桌球] Hong Kong Masters 20-23/7 14:00/19:00[2]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Oso果場真係有今生無來世,第一cue 就set到咁靚,全場集氣好滾動! 聽日Ng On Yee 我都係決定唔睇 睇太多日真係好攰
唔好打風呀
屌你老母8號喎,點算呀?
其實打室內
其實打室內

問題我地過去唔係全程室內呢
11. 若活動當日遇上惡劣天氣情況﹐大會會否作出特別的賽事安排?
如開賽前兩小時內仍然懸掛八號風球或以上的強風訊號及黑色暴雨警告,比賽將順延舉行、取消或另定日期。如惡劣天氣情況是於比賽期間出現,該場賽事將繼續舉行。如有必要,可能需要閉門作賽。
因天氣令至比賽有所調動或更改,賽會將於官方網頁、Facebook專頁作出通知,亦會通知傳媒。
如因惡劣天氣而導致該天比賽取消、更改作賽日期或閉門作賽,持票人可申請退票。賽會將於48小時內透過大會網站公佈退款手續及安排,唯持票人必須出示有效票根才可索取退款。所有退款安排均不適用於贈票持有人。
賽會保留更改賽程之最終決定權。
11. 若活動當日遇上惡劣天氣情況﹐大會會否作出特別的賽事安排?
如開賽前兩小時內仍然懸掛八號風球或以上的強風訊號及黑色暴雨警告,比賽將順延舉行、取消或另定日期。如惡劣天氣情況是於比賽期間出現,該場賽事將繼續舉行。如有必要,可能需要閉門作賽。
因天氣令至比賽有所調動或更改,賽會將於官方網頁、Facebook專頁作出通知,亦會通知傳媒。
如因惡劣天氣而導致該天比賽取消、更改作賽日期或閉門作賽,持票人可申請退票。賽會將於48小時內透過大會網站公佈退款手續及安排,唯持票人必須出示有效票根才可索取退款。所有退款安排均不適用於贈票持有人。
賽會保留更改賽程之最終決定權。

https://www.snookermasters.hk/zh-visitor-guide
屌,我食炒價買嫁喎,仆街,飛又冇,show 又冇?
兩小時前,即係有機會改期或者取消啦,唔會咁撚on9閉門作賽掛
屌,我食炒價買嫁喎,仆街,飛又冇,show 又冇?

一生人唔知有幾多次機會現場睇oso
比個風搞一搞
兩小時前,即係有機會改期或者取消啦,唔會咁撚on9閉門作賽掛

抵撚死黃牛撚
食炒價都要比你屌
食炒價都要比你屌

其實好難得火箭對嘟喱

我屌
其實好難得火箭對嘟喱

我屌

屌天文台好撚過,平時咁既風力一定唔掛
2點個場比賽唔重要呀 想知簽名會點炸
食炒價都要比你屌

無人買黃牛就唔會有人賣黃牛
唔屌你屌邊個
食炒價都要比你屌

退返落賣家張信用卡度
咁買左黃牛飛點算
食炒價都要比你屌

唔屌你屌邊個

你賣比我囉
食炒價都要比你屌

退返落賣家張信用卡度
咁買左黃牛飛點算

好似係憑票拎錢,但係有撚用咩我想睇波啊
食炒價都要比你屌

唔屌你屌邊個

你賣比我囉

有得睇oso多多錢都唔賣
食炒價都要比你屌

唔屌你屌邊個

你賣比我囉

有得睇oso多多錢都唔賣

咁咪就係囉
你有飛就話唔使買黃牛姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞