(有圖後補)大陸人真係天生係蝗

382 回覆
783 Like 16 Dislike
我大陸親戚黎左
帶左3個細路4-8歲
最細果個今日唔舒服係個廳度瀨屎

今日有無update???
話說尋日佢地去左澳門。佢地返到嚟之後我fake 我老母話佢個旅遊証件已經過期。話咁樣出境入境唔啱一簽一行規矩。

跟著我老母今朝送佢地去深圳搭車

我老母返到嚟同我講話去澳門冇問題,但係發現嗰時已經出左境

唔知係咪走得太急,佢地仲漏左盒eye shadow
話說尋日佢地去左澳門。佢地返到嚟之後我fake 我老母話佢個旅遊証件已經過期。話咁樣出境入境唔啱一簽一行規矩。

會唔會話你偷咗佢盒eye shadow架?

唔會掛

[imghttps://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/23/214128_2d00b356ce253e3dd45af88af4c96529.jpg[/img]

樓主咁撚醒
早啲送走班柒頭好過同佢地鬥

[[url]imghttps://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/23/214128_2d00b356ce253e3dd45af88af4c96529.jpg[/img][/url]

樓主咁撚醒
早啲送走班柒頭好過同佢地鬥

見佢去澳門玩得咁開心,神來之筆順水推舟姐
老母仲話我老點佢,我即刻扮白痴

唔會掛

啲面皮咁厚又唔知醜嘅人通常都好狡猾
完全feel到樓主果種憤慨
操你妈B,为什么把我跟我妹放上论坛,不满意可以当着我们面前说清楚,用妳那一点儿化妆品,有必要那么小家子气吗?

出現了

戲肉黎啦

假架 ? lol
有冇咁岩有咁大粒花生 ?

偷影

樓豬係巨人?
個指甲拑同羽毛球罐咁大

我明你講咩 睇睇下又幾過癮
我外母個邊d仆街親戚又係咁
上到黎個細蝗又搵野dum我隻狗
又問都唔問開煙食 仲話噴出window會無味
仲話間客房又大又乾淨今晚我打搞哂
我之後唔出聲 dum佢個喼出去

佢地真係可以好厚面皮,但係好多時候個情況又唔許可我反枱。

講多單題外話。

早排有個男仔朋友結婚,咁佢屋企有啲家底,上流人仕嚟。咁佢個婚禮係外國攪,咁就請班人去做姊妹,但係機票酒店要自費,個新娘揸大數佢負責俾錢。咁好啦,自費左未當俾禮金預左俾佢劏。點知中途有個話唔去,個話俾矖錢要夾埋佢嗰份

老實講同佢又唔係好熟,啲人係俾面男家先會忍,到最後佢地搵左個姓何賣菠菜叫呀蓮既人頂上(大家自己腦補,真事冇吹水)。咁去到酒店,其他人瞓細房窗口仔都冇一隻,包括菠菜蓮 ,新娘住deluxe 。FYI 佢地係AA旅費

去到宴會既時候仲正,居然夠膽死派二皮利是俾姊妹。話咩多謝佢地嚟。你以為呢兩皮真係入你袋你就大錯特錯。你一接過利是佢仲厚住面皮話,今次真係要你破費啦。結論係嗰兩皮你嘔返出嚟不特止,仲要加料做回禮。

重點嚟啦,新娘係大陸人

倪晨㬢真人真係好靚
樓主去男朋友/朋友屋企避下算啦
比著我未見到佢地已經離家出走
帶埋星期一要用既野拖返個牛龜出走下
樓主去男朋友/朋友屋企避下算啦
比著我未見到佢地已經離家出走
帶埋星期一要用既野拖返個牛龜出走下

講就易 有得揀我都想搬出嚟自己住
唔關事, 唔只係支拿人, 好多外國客黎到都係當人地屋企係免費酒店;
奉勸各位唔好俾街外人住你屋企
狠心啲啦樓主

唔知點解 啲蝗硬係有陣臭味但我講唔出係咩味 佢地有無

扯左旗。
聽我講,去買把GBB, 800蚊左右全金屬嘅,Glock/ Desert eagle,係盒入面貼平反六四,鎮魂劉曉波,之後用包裝紙包靚啲,臨走前送俾佢,叫佢送俾鄉下啲細路玩
就算過關查唔到返到去一開都嚇餐死

唔知點解 啲蝗硬係有陣臭味但我講唔出係咩味 佢地有無

扯左旗。

可以一戰
聽我講,去買把GBB, 800蚊左右全金屬嘅,Glock/ Desert eagle,係盒入面貼平反六四,鎮魂劉曉波,之後用包裝紙包靚啲,臨走前送俾佢,叫佢送俾鄉下啲細路玩

笑那死
玩到咁大!?

笑那死
玩到咁大!?

坐最小8年
你d大陸親戚是咪好窮
絲打你好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞