(有圖後補)大陸人真係天生係蝗

382 回覆
783 Like 16 Dislike
樓豬啲手指幾靚
講就兇狠做就⋯⋯

做埋曬d小學雞嘢 典型鍵盤戰士
發夢樓主唧哂佢地啲護膚品落垃圾桶
quote]佢地未返到,得呢幾張圖,夜啲再影

隻奸夫俾人瞓到扁曬[/quote]

老老豆豆點樣牛龜咁大隻喼 左一個喼好迷你 你見過咩叫牛龜咁大嘅喼未
淨係識上黎嘈

利申 冇支那親戚
隻奸夫擺落洗衣機洗,用手洗mode,
洗完又一條好漢
啱先對佢地大嗌,嘈夠未呀妖,唔洗抖呀?
全部人靜曬望著我 ,跟住我縮返入個睡袋面

做得好
樓主做野唔夠兇狠 佢咁厚面皮洗咩讓佢三分
我啲大陸親戚好好
幫佢地香港買野死都要俾返錢我,返到去啲洗費勁快手幫我俾哂,我銀包都未搵到出黎
臨走又叫我拎好多野返香港,仲驚我唔夠錢洗塞錢俾我
不過每次都會偷偷地擺低啲錢俾返佢地
Btw好掛住班侄仔侄女
講就兇狠做就⋯⋯

on9
屌唔屌鳩兩條大陸妹佢對自己負責架啫,關你撚事咩鍵盤法官
樓主應該一開波扮痴線嚇鳩佢地 直接開佢地波你老母實屌你 不如等佢地知難而退
樓主做野唔夠兇狠 佢咁厚面皮洗咩讓佢三分

佢厚面皮姐,我面皮薄呀,我都要面呀
洗完又一條好漢

Btw 成日覺得洗完之後冇咁滑,點攪?
我知大家都好有心,但係一嚟我面皮薄,二嚟我劏雞都冇力,嗌交都仲細聲過佢地傾計 我對奸夫唔住呀
講就兇狠做就⋯⋯

屌你老母 死全家啦你
洗完又一條好漢

Btw 成日覺得洗完之後冇咁滑,點攪?

過幾日會變返順,我都唔知點解
樓主冇撚用
最錯就係你老母

個女啲嘢比人霸晒用晒仲係到懶好客,你老母係咪會買返晒比你?
絲打add你psn一齊打機?

咁都有狗公
樓主冇撚用

係,我都覺
又排都唔走
我知大家都好有心,但係一嚟我面皮薄,二嚟我劏雞都冇力,嗌交都仲細聲過佢地傾計 我對奸夫唔住呀

有無咁斯文阿
唔發火只會當你病貓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞