(有圖後補)大陸人真係天生係蝗

382 回覆
783 Like 16 Dislike
收到風聽日同佢地澳門

屌等佢地兩個自己去啦
唔係又請佢地去玩咁撚樣

起碼係自己過唔撚去,大不了話M痛
星期六日得一個陪啲傻鳩
比個psn黎一齊踢fifa咪理鳩D蝗
我啲大陸親戚好癲
我上親去就比錢我洗 又帶我去飲飲食食
間房24小時開冷氣都唔係問題
起居飲食完全冇問題 直頭帝王級享受

講多少少,其實我都係,因為我係最大嗰個,婆婆好錫我,返去探佢都係住佢間大屋好食好住。我自從有工返我第一時間就俾左二千婆婆袋,孝敬佢。

但係呢兩個表姐都係我呀姨生,佢地一早嫁曬出大城市,如果夾硬要我對佢地好當報答婆婆我真係做唔到
偷偷塞幾張零八憲章同埋劉曉波既照片入佢地行李
我啲大陸親戚好癲

我都係
所以佢地來我都會禮儀上請佢地吃喝玩樂

入到去未見第二班蝗囉
講笑
我啲大陸親戚好癲

講多少少,其實我都係,因為我係最大嗰個,婆婆好錫我,返去探佢都係住佢間大屋好食好住。我自從有工返我第一時間就俾左二千婆婆袋,孝敬佢。

但係呢兩個表姐都係我呀姨生,佢地一早嫁曬出大城市,如果夾硬要我對佢地好當報答婆婆我真係做唔到

所以我覺得大陸人都好兩極
蝗嘅可以好蝗
豪爽嘅可以好豪爽
點解會咁
又多個受害者洗面奶英勇戰死

入到去未見第二班蝗囉
講笑

唔好用蝗螞咪得
又多個受害者洗面奶英勇戰死

仲有咩未收埋好拿拿聲收埋
留返啲過咗期嘅
原來佢自己都有帶嚟⋯⋯仲要係miniso 既
唔小心跌左落廁所
同洗地桶
等我幫佢放返好先
唔小心跌左落廁所
同洗地桶
等我幫佢放返好先

唔小心跌左落廁所
同洗地桶
等我幫佢放返好先

開左蓋索下陣味先唔小心跌啦
唔小心跌左落廁所
同洗地桶
等我幫佢放返好先

開左蓋索下陣味先唔小心跌啦

索完怕爛面
唔小心跌左落廁所
同洗地桶
等我幫佢放返好先

換洗潔精溝洗頭水啦
巴打 上網好似有隻韓國脫毛膏 幾分鐘咩毛都脫曬
你估對頭髮有冇用
唔小心跌左落廁所
同洗地桶
等我幫佢放返好先

笑撚死
唔小心跌左落廁所
同洗地桶
等我幫佢放返好先

屙完尿屎再唔小心跌落去
p.s.記得沖廁前跌
做左好事心情開朗
唔小心跌左落廁所
同洗地桶
等我幫佢放返好先

屙完尿屎再唔小心跌落去
p.s.記得沖廁前跌

呢幾幅相抵比正皮
我啲大陸親戚好癲

蝗嘅可以好蝗
豪爽嘅可以好豪爽
點解會咁

咁老土又係支那都有好人論
我啲大陸親戚好癲

蝗嘅可以好蝗
豪爽嘅可以好豪爽
點解會咁

咁老土又係支那都有好人論

有時唔係話好人論既,佢老人家不把年紀,我尊敬佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞