(有圖後補)大陸人真係天生係蝗

382 回覆
783 Like 16 Dislike
我知大家都好有心,但係一嚟我面皮薄,二嚟我劏雞都冇力,嗌交都仲細聲過佢地傾計 我對奸夫唔住呀

有無咁斯文阿

操你妈B,为什么把我跟我妹放上论坛,不满意可以当着我们面前说清楚,用妳那一点儿化妆品,有必要那么小家子气吗?
操你妈B,为什么把我跟我妹放上论坛,不满意可以当着我们面前说清楚,用妳那一点儿化妆品,有必要那么小家子气吗?

放啲唔帶得嘅野返大陸等佢地一打開比人拉

好似啲乜嘢天滅中共 平反六四呢啲 放係佢張身分證卡套入面

一過關就
廢物樓主
咁都忍到屎都食到啦
比我成個gap 扔撚左出走廊啦
老豆老母兩邊都無蝗親戚
但有個表哥娶撚左隻蝗返黎
我外母個邊d仆街親戚又係咁
上到黎個細蝗又搵野dum我隻狗
又問都唔問開煙食 仲話噴出window會無味
仲話間客房又大又乾淨今晚我打搞哂
我之後唔出聲 dum佢個喼出去

佢地真係可以好厚面皮,但係好多時候個情況又唔許可我反枱。

講多單題外話。

早排有個男仔朋友結婚,咁佢屋企有啲家底,上流人仕嚟。咁佢個婚禮係外國攪,咁就請班人去做姊妹,但係機票酒店要自費,個新娘揸大數佢負責俾錢。咁好啦,自費左未當俾禮金預左俾佢劏。點知中途有個話唔去,個話俾矖錢要夾埋佢嗰份

老實講同佢又唔係好熟,啲人係俾面男家先會忍,到最後佢地搵左個姓何賣菠菜叫呀蓮既人頂上(大家自己腦補,真事冇吹水)。咁去到酒店,其他人瞓細房窗口仔都冇一隻,包括菠菜蓮 ,新娘住deluxe 。FYI 佢地係AA旅費

去到宴會既時候仲正,居然夠膽死派二皮利是俾姊妹。話咩多謝佢地嚟。你以為呢兩皮真係入你袋你就大錯特錯。你一接過利是佢仲厚住面皮話,今次真係要你破費啦。結論係嗰兩皮你嘔返出嚟不特止,仲要加料做回禮。

重點嚟啦,新娘係大陸人

我外母個邊d仆街親戚又係咁
上到黎個細蝗又搵野dum我隻狗
又問都唔問開煙食 仲話噴出window會無味
仲話間客房又大又乾淨今晚我打搞哂
我之後唔出聲 dum佢個喼出去

佢地真係可以好厚面皮,但係好多時候個情況又唔許可我反枱。

講多單題外話。

早排有個男仔朋友結婚,咁佢屋企有啲家底,上流人仕嚟。咁佢個婚禮係外國攪,咁就請班人去做姊妹,但係機票酒店要自費,個新娘揸大數佢負責俾錢。咁好啦,自費左未當俾禮金預左俾佢劏。點知中途有個話唔去,個話俾矖錢要夾埋佢嗰份

老實講同佢又唔係好熟,啲人係俾面男家先會忍,到最後佢地搵左個姓何賣菠菜叫呀蓮既人頂上(大家自己腦補,真事冇吹水)。咁去到酒店,其他人瞓細房窗口仔都冇一隻,包括菠菜蓮 ,新娘住deluxe 。FYI 佢地係AA旅費

去到宴會既時候仲正,居然夠膽死派二皮利是俾姊妹。話咩多謝佢地嚟。你以為呢兩皮真係入你袋你就大錯特錯。你一接過利是佢仲厚住面皮話,今次真係要你破費啦。結論係嗰兩皮你嘔返出嚟不特止,仲要加料做回禮。

重點嚟啦,新娘係大陸人

好似係喎
新朗好靚仔
老豆老母兩邊都無蝗親戚
但有個表哥娶撚左隻蝗返黎

根據上面某d巴打既準則,你都係蝗種

偷影

隔住個mon都聞到陣蝗味
ps4 健在嗎?

還好

打橫擺散熱會好啲

真蝗蟲?

Btw 樓主小心屋企唔見金器 ps4 etc.
一陣又話拿你少少金器咪咁小家
貼平反六四sticker落佢喼啦
樓主住香港仔?

樓主,左邊伯母嚟

原諒我,我認我仆街
親戚之間好難計清楚, 你返大陸玩,佢地出返錢囉

其實你啱,不過我都係主張數還數丶路還路,費事煩
樓主知唔知佢地鄉下係邊樹?

福建人
啲鄉下話gelegulu 聽唔明

福建人最仆街

樓主,左邊伯母嚟

原諒我,我認我仆街

唔你啦
人間慘劇
巴打 上網好似有隻韓國脫毛膏 幾分鐘咩毛都脫曬
你估對頭髮有冇用

好毒 不過我鐘意 可以用黎對付痴係我屋企長住班蝗蟲

出現了
我大陸親戚黎左
帶左3個細路4-8歲
最細果個今日唔舒服係個廳度瀨屎
好彩無支那親戚

出現了

戲肉黎啦
買兩包鷹粟粉拆盒
臨走一個gip一包送俾佢地啦

攝好啲喎記得

好毒

鷹粟粉邊關毒事
係過關可能麻煩少少
不過又唔會過唔到關既

支那人咩都走水貨
走埋生粉幾出奇

笑撚死 唔爭在係文具舖買多把BB彈槍再用小熊維尼花紙包好佢放埋落去 可能永世都唔會再見

唔係講笑
支那捉槍捉得好嚴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞