(有圖後補)大陸人真係天生係蝗

382 回覆
783 Like 16 Dislike
圖呢
話說上個月我屋企人返大陸同太公賀壽

咁有兩個表妹話想嚟香港玩,咁我老母又懶係好客咁叫佢地嚟。仲話借埋地方俾佢地瞓

咁好啦,早幾日落到嚟,兩個人嚟玩幾日拉牛龜咁大隻喼,開埋間客房都唔多佢地瞓,到最後車我間房都俾佢霸埋不特止仲拎埋我d公仔當枕頭

算我忍,沖涼沖十幾個鐘我廁所都冇得去,仲用曬我放係廁所啲野。用完之後拎住個空樽出嚟問我邊到有得買,我心諗,咁好死買返枝新既俾我?第二日見佢一車車化妝品,買返嚟仲話係我到試用完覺得好好用,要買d返去用

尋日佢地要去海洋公園,我老母問我有冇平飛要我幫手買,我心諗依家邊有平飛嫁。所以未求期買兩張正價飛應酬下算。

點知當我夜晚想問佢地收返錢嗰陣,佢地居然厚面皮到笑口騎騎咁同我講:啥?我不明白你在說什麼 同佢同枱食飯佢居然話訊號收得唔好聽唔到我講咩 究竟係我笑點低定係點,當堂㷫過火屎。

我老母仲話算啦我俾返你。我緊係即刻拒絕,唔係三幾舊水既問題,呢兩條友嚟香港玩,痴飲痴食痴住唔係問題,去海洋公園都要屈我請,啖氣真係吞唔落。

另外我都幾肯定佢地屋企人一定有俾錢佢地,仲要唔少,日日shopping 九廿幾袋潮牌,估都估到佢地係將d路費旅費落格嚟買嘢

呢幾日收工我都急急腳狗衝返屋企,容乜易一個唔留神連部ps4去俾佢地抬走埋。啱啱收工返到去補圖。

完全唔明佢想表達啲咩

偷影
貼D平反六四,釋放劉曉波落佢地個GIP啦

偷影

美腿

偷影

美腿

幾多化妝品都唔掂啦

偷影

美腿

幾多化妝品都唔掂啦

哇屌,肥撚到咁化咩妝都冇用啦
樓主屋企好似好大

偷影

美腿

幾多化妝品都唔掂啦

哇屌,肥撚到咁化咩妝都冇用啦

哇我屌你老母呀!

另一個
佢地習慣有大食大,同枱食飯係最有錢嗰個比,完全唔覺唔好意思
死肥婆 犯左暴食之罪
浪費地球糧食

身同感受

偷影

買美極算啦
買乜鳩化妝品都冇撚用
btw 你地自己都有問題

幾百蚊踼佢去酒店咪大家開心囉

又要懶係好客
你係比大陸親戚偷PS4個個?
佢地未返到,得呢幾張圖,夜啲再影

隻奸夫俾人瞓到扁曬

佢地唔係到就拎返啦,咁無禮貌問都唔問就拎人d野

d唔熟既人無啦啦搞我d野我會好嬲
研究顯示 鐘意粉紅色的肥婆十個有十個都係唔知醜
新舊登咁多故仔又偷notebook又偷ps4咁多故仔,你睇完都仲要引狼入室既
咁抵撚你死啦
諗起之前有巴打比親戚偷PS4報埋警
開火怒屌 趕鳩佢走啦
我屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞