(有圖後補)大陸人真係天生係蝗

382 回覆
783 Like 16 Dislike

呢張okay 喎師兄
條蝗女用鳩晒樓主D化妝品…仲問樓主男定女個D真係…

呢張okay 喎師兄

痴鳩線

呢張okay 喎師兄

痴鳩線

圖都唔想code

呢張okay 喎師兄

痴鳩線

圖都唔想quote

文化差異

我有時番老婆鄉下,佢果班親戚都係會請我地周圍去玩。

就算佢地幾窮都好,都堅持請食大餐。

連果堆乜春動植物公園門票都會預先買哂飛再帶我地去玩。

呢個係佢地待客之道

當然我唔知你果班親戚係咪都係咁

利申:非5毛非打手
你老豆/老母係支那人?
點解會有支那親戚
戇鳩仔

香港人,咁上一代叔公嗰班總有啲係返左大陸。
文化差異

我有時番老婆鄉下,佢果班親戚都係會請我地周圍去玩。

就算佢地幾窮都好,都堅持請食大餐。

連果堆乜春動植物公園門票都會預先買哂飛再帶我地去玩。

呢個係佢地待客之道

當然我唔知你果班親戚係咪都係咁

利申:非5毛非打手

呢層我明,但係個點係佢地屋企人都有頭有面,一定唔會俾佢兩個白食白住,唔抵得佢地咁樣落佢屋企人格
樓主你個名。讀起上來好似我一個識既中同。你係咪用真名相近既音
樓主你個名。讀起上來好似我一個識既中同。你係咪用真名相近既音

睇到好嬲 好想攞奸夫指住佢地個頭屌柒佢地
但換轉我係樓主都應該無勇氣
psn id 絲打玩fifa 未見過

唉 冇眼睇
psn id 絲打玩fifa 未見過

唉 冇眼睇

平時都係陪打多,廢過達哥
陰公絲...仲有無咩update?
呢d蝗真係死得一件得一件
啱啱送左屋企3隻蝗

終於有教好訓

呢張okay 喎師兄

痴鳩線

圖都唔想quote

屌佢 咁都okay 第一眼睇 小肥扮女人?
大陸人+肥婆 連登仔公敵
直接趕走
見到你送飛嗰下覺得你唔掂
其望你之後做返等價交換嘅事
(唔係浸洗面奶,仲要唔開蓋咁簡單)
用過既公仔,算啦唔好要啦。消毒都無用
大陸人係咁衰。你表妹,肥已經係原罪啦
有無新近況???

有左bb ?

蝗蟲最愛衣著

啲支那人真係好撚鐘意着透視衫,由八歲到八十歲都係咁,雞格
見到你送飛嗰下覺得你唔掂
其望你之後做返等價交換嘅事
(唔係浸洗面奶,仲要唔開蓋咁簡單)

我點估到佢會咁屈,一開始又係老母叫我幫手買
問佢拎返錢 唔肯俾就掉曬佢買嘅化妝品 逐啲逐啲掉
用過既公仔,算啦唔好要啦。消毒都無用
大陸人係咁衰。你表妹,肥已經係原罪啦

奸夫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞