(有圖後補)大陸人真係天生係蝗

382 回覆
783 Like 16 Dislike
既然佢地唔喺度,就算喺度你都唔夠膽影佢地架啦
你幫我影晒佢地d 底衫褲放上黎啦
買條叉燒夜晚唔踎係佢地訓緊張床既隔離奶啦

哇屌 大撚咗肚?
係我就趁佢地訓緊教攞水浸佢地電話再整乾佢啦
掛住打機,唔記得沖涼 個廁所又俾佢地霸住左
樓主男定女 咁怕事
樓主男定女 咁怕事
見圖想洗眼
樓主男定女 咁怕事

絲,但係屌佢有用咩,連老母都幫個外人唔幫我
你老豆/老母係支那人?
點解會有支那親戚
戇鳩仔
樓主男定女 咁怕事

人地對你你唔客氣 你仲洗對人客氣?
你個人無立場嫁咩
買兩包鷹粟粉拆盒
臨走一個gip一包送俾佢地啦

攝好啲喎記得

好毒

鷹粟粉邊關毒事
係過關可能麻煩少少
不過又唔會過唔到關既

支那人咩都走水貨
走埋生粉幾出奇

笑撚死 唔爭在係文具舖買多把BB彈槍再用小熊維尼花紙包好佢放埋落去 可能永世都唔會再見

BB彈槍就真係出事
生粉就坐下姐等結果姐
有無3p
屌佢地一次 以後都唔會打搞你 一勞永逸
樓主男定女 咁怕事

不如你真係毒啲去對付佢哋以免後患無窮
如果唔係有得一次佢哋就會再有下一次
樓主男定女 咁怕事

通時啲老母會覺得親戚一場有咩好計較乜乜柒柒 轉個頭屌返仔女小鳩氣都唔出奇
樓主男定女 咁怕事

我講就勇武姐
樓主男定女 咁怕事

通時啲老母會覺得親戚一場有咩好計較乜乜柒柒 轉個頭屌返仔女小鳩氣都唔出奇

我屌
有咩係你容忍唔到既,就直接同佢地講啦
對佢地仁慈等於對自己殘忍啊巴打
樓主男定女 咁怕事

其實理得佢係邊個 影響到自身利益已經係構成一個問題嘅存在 但係佢影響唔到事主嘅話
佢走去食屎都唔關自己事
今晚扮痴線嚇佢地住酒店啦
但希望佢地啲錢未使晒,唔係都問你屋企「借」
收到風聽日同佢地澳門
我啲大陸親戚好癲
我上親去就比錢我洗 又帶我去飲飲食食
間房24小時開冷氣都唔係問題
起居飲食完全冇問題 直頭帝王級享受
吃喝玩樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞