[DC電視劇] CW's The Flash /Superman &Lois暨其他系列討論區

735 回覆
8 Like 3 Dislike
唔知Superman&Lois s3 聽朝幾點有BT
好慘
根本當左cait同snow係工具人
死左都無感覺
接受唔到,諗起當日LoT嘅第一個zari 走咗嗰陣我都接受唔到
好在後來出現返
係呀,frost走咗都有用一集去哀悼,但Caitlin 走咗好似咩事都冇發生。大家又唔會見到Khoine諗起Caitlin,好唔開心
吉祥物
superman&lois一如以往咁穩定

beppo kyle
點解lana 47歲都仲咁索
我諗對班友黎講,只係無左個常駐醫生
而家隊野連醫生都無埋
harry上2集受傷都係自己搞掂
Iris 到時要生係咪要自己入醫院
條撚樣仲要屌鳩Kione咩都唔識
咁佢應該唔知Caitlin 釘左
佢串K又冇醫療知識又唔識射冰打人 幫唔到佢
自己幫自己接生咪得
超人個仔點解換左演員既?
According to sources, Elsass has been dealing with serious personal issues, some of them possibly related to mental health, that the series’ producers became aware of.
舊仔順眼D
新呢個有D木口木面
Superman & Lois:

Lois的身體狀況,應該和實驗有關,或者會有關。

開了爺爺和黑妹線

開了消防員和女記者線

細仔、女朋友,又係好愛你,所以不能一起這種情節

超人和Lois,在《女超人》,無咁型和咁正

第四季好似係未續訂,也沒說取消的狀態
黑妹又有麻煩

不知Nia之後還有沒有其他人客串?

Supergirl揭露了身份,唔知會唔會提下

感覺看《Supergirl》的人不多
有冇爸打睇咗Gotham Knight
值唔值得追
supergirl 就應該冇 之後就到ep9 oliver john 同wally
後尾幾季比較悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞