[DC電視劇] CW's The Flash /Superman &Lois暨其他系列討論區

735 回覆
8 Like 3 Dislike
跟本最尾一季就全部同我拍成咁啦
成季得最近呢兩集先好睇 啲filler 集數拍chuck allergra 無人想睇

依家先拍得上Arrow 最後一季咁 集集舊人回歸同埋完滿個storyline

連Prof. Stein 都有

黎緊有Zoom 希望遲啲會有埋Cisco Wells Ralph
唔記得加密 
Iris 玩鏡玩到不知所謂
God speed 又係可以skip
crossover 都只有近幾季值得睇下
啱呀,本身知道係最後一季有啲期待,點知頭八集都係唔掂。

Ralph應該出唔到嚟㗎啦
Ralph 好可惜,他是少數我一開始不喜歡這個角色,但演員做得好,令我慢慢產生好感。

看資料,他在事情後沒有任何演出,退出了影視界。

相比起來,Candice Patton(Iris)完全不受 JR Smith 婚外情的影響。

如果 Patty Spivot 沒有離去⋯⋯

竟然係NBA嗰個
夾硬拖長黎做係咁,美劇通病黎
9季200集乜橋都玩過搞到越拍越爛
果陣好鍾意佢做
可惜
都係個句 拎iris d 集數埋番lot 仲好 尤其dreamer個集完全冇用
女權仲要黑人
占根係咪用Adam笑鳩大超
Mother!!個到諗起mos沖去救martha
有啲鏡頭好似Zack拍mos同bvs
新Jonathan好靚仔好陽光越睇越順眼
係 一開始知道要轉人好驚
但係新Jonathan做得好過舊嘅多多聲
第一集唔知係未慣定點
覺得好似演得唔夠放
之後幾集係做得幾好
https://youtu.be/DPou2_D9qnQ

又要停一個星期
第一季既Jonathan勁開朗成日笑笑口
上季笑容少左同feel到有啲逼自己笑,應該同演員自己情緒問題有關
新Jonathan就做得返金毛尋回犬咁好開朗個種感覺
點解次次都係upload 720p先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞