[DC電視劇] CW's The Flash /Superman &Lois暨其他系列討論區

735 回覆
8 Like 3 Dislike
最後一集flash真係有啲失望
應該係原本俾thawne殺左果個
玩time line 真係幾好
乜野人都可以再出嚟
cisco 好似一早想走但劇組好似唔想佢走
究竟係barry 冇左能力定分多3個flash出黎幫手
應該仲有嘅 未來線都仲有個Flash 響大空
只係咁樣co-existense法, 我又唔信Negative sf 唔同你Balance吓
今季真係Oliver 同 part 1 好睇
本季三大big bad Red death cobalt blue Virtue 都係垃圾級
oliver最尾個番說話就同第一季第一集首尾呼應 part 1就真係解開心結 其餘個3part =垃圾
做得太長時間
好多野都唔記得咗
正常,而且wells又有咁多版本。真心覺得tom cavanagh好勁,可以演到咁多個版本出嚟。記得喺ep100佢喺一集入面演唔同時期嘅wells,好正。
其實應該arrow 果到完就perfect
應該part 1 完 當釋懷唔執著救老母 或者叫做心結會好靚
佢同Cisco 係我最鍾意嘅角色
演技好過其他角色好多
唉 Cisco
辛苦grant 拍足咁多季到最尾咁爛都仲肯完左去
無cisco 仲點算 finale
wally一樣無
屌原來grant gustin有同cw提議過barry為咗保護speed force 最尾犧牲自己 變成s101打中自己道閃電 但cw ban左 最尾一集都搞到咁爛 食屎啦cw
但咁樣咪變左一個loop
咁樣仲好過而家個結局
本身flash存在就係一個loop oliver都話係道閃電簡中佢 咁樣完仲好啦 cw真on9
仆街咁都比你講中
BBQ大結局
幾耐冇係tvb見過
其實都唔係冇道理 又可以夾到最後barry 自己揀人做the flash一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞