[DC電視劇] CW's The Flash /Superman &Lois暨其他系列討論區

735 回覆
8 Like 3 Dislike
ryan 又識kara同nia 嫁咩大家都batwoman大家都唔識做戲 好似ruby rose個outlook 好睇過ryan
ryan版batwoman最大問題係個頭
無啦啦咁樣殺左 Caitlin 都幾慘
OG3 得返佢喺度 搞到佢無個好好嘅結局
連點解條友搞咁多野都唔知
第1季個爆炸頭
女炸
Titans 係咪被人cancel 左太耐冇跟DC tv show
大獲
我都有感
titans同doom patrol幾時先再有
冇嘢睇好撚悶
我成日覺得佢呢個角色好慘,試過鍾意咗個boss(zoom), Ronnie又死咗,跟住以為佢返生,點知原來又唔係,佢個姐妹frost又死,阿爸又死。
咩都無哂
仲要死埋
當初如果行Snowbarry線就好啦…其實CW編劇真係浪費左好多野。CW版Reddead根本就應該係Oliver, Green Arrow就係依個世界的Batman,由佢同Barry對決作結先係王道。
真係
Oli版RedDeath VS team Flash
再睇Ghost Oli 出黎救場一齊打贏RedDeath
證明2大CW英雄合作會比合體更強

因為雙白⋯⋯
以最尾一季黎講,暫時頭幾集完全唔掂
同前3-4季一樣節奏完全唔刺激
好白好唔多元囉
如果真係出駁番落第9集ollie 出場先正路 而家red death輸埋 唔知用咩原因揾番oliver 番黎
係,話Caitlin 死咗嗰陣覺得好sad,冇諗到咁樣走。
大家又接受到,個下至過癮。
Team Flash:吓?Cait死左?哦…
今個星期Superman&Lois s3 同gotham knight都會正式出街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞