[DC電視劇] CW's The Flash /Superman &Lois暨其他系列討論區

735 回覆
8 Like 3 Dislike
故事方面我唔評論啦
畢竟我都棄左
但佢地玩聯動方面個諗頭真係唔差
本身成集都正正常常,仲覺得Ryan啲戲好左好多
點知最尾發脾氣笑撚到我
個人覺得兩個都好睇
但兩個都屎戲初代甚至仲屎啲
one last run barry
去做DC Flash 啦
不知不覺原來追左10年

估唔到
唔評論故事既有咩好講?
Arrow verse入面差既季數仲多過好睇既,比人話垃圾都好正常
Mark 又要再追過 Khione?
我想講既係
就算marvel 咁撚多錢
你見佢故事有好過?
CW冇乜筆直拍到咁情有可原吖
我想講既係佢玩聯動手法真係唔差得過m記
而家m記玩緊既所謂平行宇宙
佢一早就玩左出黎
仲要剃埋佢老頂wb 眼眉
有功無過喎
JOE

btw想問下s9剩返幾多集,好似仲未有主線咁
想睇佢返去細個個晚
總共13集,所以還有8集。

這季分兩部分,應該今集完了第一部分。

暫定5月24日終極大結局。
每集睇Ryan做白卡都幾好睇
英雄片拍足9季d野一定係重複又重複架喇
唔係點拖成二百集
其實d橋真係睇得出佢地玩到盡,差唔多諗到既都玩過曬,特別係lot度真係玩到都唔知仲可以拎d乜黎玩
屌你red death個plot咁就完咗
https://youtu.be/etiuyJUoUPI
下一集 好似又係filler episode 只會著重係Khione
大佬啊 最終季得返13集已經唔夠時間拍Flash嘅野啦
仲要拍埋唔關主線嘅Khione

講真 一開始話有red death已經覺得爛尾
RF Zoom Savitor 就連thinker都有一季時間去鋪排
你唔係覺得red death得個5集時間可以拍得幾好睇嘛
好似季前提過下barry 唔係拍足13集 唔記得有冇記錯
Khione 好似幾可愛
雖然明白主角係唔會死,但又唔解釋點解red death有機會都唔隊冧flash
可能是最終Boss出場時,為了顯示他的強大,放逐了Flash。

然後靠黑妹振作,領導大家救回。
red death: 太易贏 想比其他speedster 贏下
Red Death:在心中
以為呢集至少會擺少少畫面講red death earth 點樣打flash 殺iris 變壞
可以睇到iris 死多次
點知淨係講兩句背景 再dum兩吓地 再輸返俾正身就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞