[DC電視劇] CW's The Flash /Superman &Lois暨其他系列討論區

735 回覆
8 Like 3 Dislike
唉 Superman &Lois下一集已經係the flash series finale
新嘅真係做得幾好
已經忘記咗舊Jonathan
the flash S9 E11好悶
今集what the hell左幾多次

得返兩三集竟然可以又冇The flash真係吹脹

不過得返幾集粒石個故事肯定又冇頭冇尾咁
我估應該會tp去zoom savitar個啲villian到
希望睇唔明了,邊個barry打邊個barry😂
太多季,同佢返去過太多次唔記得啦
有冇人都覺得今季iris竟然係最唔煩膠嗰個
flash 甩左幾季無睇
我剩係記得最後睇個季係有個預知未來有d野慢慢擴大,全部人消失晒
係第幾季?
crisis on infinite earths
係,搞完之後全部去晒同一條時間線
但成班titans 仲响另一宇宙
Starfire 又有另一宇宙
Oliver做左神 重新整左個新既multiverse
stargirl呀 唔係starfire
Titans大結局左了
Barry出場都唔知有冇五分鐘 sosad
今集提過吓話會聯絡Cisco,唔知之後會唔會有佢呢?
希望cisco最後一集會出現返
如果唔係鐵三角真係唔完整
劇透
今集flash d talk多到頂唔撚順
happy ending
換哂導演 so far season finale 係ok既
不過前三季柒左就返唔到轉頭
總體嚟講,都係好撚爛頭五,六集嘥撚咗Red Death 個character 唔知做乜鳩lol . 跟住結局呢四集 想首尾呼應連返 eddie thwane . 希望唔好爛尾
我對佢改觀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞