[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (137)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
係唔係大連鎖店?

香港Sony 講明就算個客肯俾錢都唔會整水貨player
你接受到可以去馬既
e-earphone
平咁多

仲有冇退稅
冇伏 仲有得退稅 不過你要有心理準備香港唔會幫你整
平咁多 照去馬
香港食水太深了,真係當人水魚
呢個先係正常價係香港賣咁貴
不過好似無中文介面, 不過是q 但啦
行android應該有中文介面
咁更好, 唔駛再考慮
新手想問下 黑磚2 開high gain 70-85 黎run in 算唔算太大聲
想問下有冇類似 AK T8ie 既全能耳機推介下
如果真係日本買我會建議直接sony官方網店買 價錢差唔多但都叫係官方出貨
比多5000羊有埋miku信仰滿分
但無退稅
用呢張 bic camera 10%+7% coupon 應該會再平d。如果去旅行係日本大鋪買,用番幾日,無問題 Sony 機之後應該就好少壞。假如即時開箱發覺有問題,去番間鋪換都好方便,日本換貨唔難的。

thanks 連登好有愛
普版可以去Sony門市買應該都可以退 我係專登要買miku先要比多幾千羊稅 當比錢買個logo
同埋退稅有個問題係出境前都唔可以打開 你無辦法試幾日機無問題先走 返到香港一兩日就出事就屌鬼都無謂
你咁守規矩就無辦法,我次次旅行買水貨機都即晚番酒店開機試,仲會試埋差電,耳機都係,出境從未試過比海關 check,同埋而家店家用電子退稅,唔會再打印張野出黎釘係 passport 度,基本上無人理的。買機時跟番正常隊排隊比錢,退埋稅都好快攪掂。
好似得藥妝先會好認真地「啤」實個袋話唔俾你開
死啦暴露咗自己大鄉里出城
因為以前去日本都只有幫老母買啲化妝品先有退稅(仲係會釘到成本passport都係果陣) 買模型買耳機果啲鋪頭全部都唔support退稅 加上真係曾經比海關周過要我比佢睇 所以一路都係做乖乖仔真係唔會開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞