良心AA 您問我答 49

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
篤過就搵到好多假盤
Koko本身都銷情差 唔用價錢取勝點清到貨
不過佢隻兩房梗廚係幾吸引嘅,如果佢價錢真係開得平
其實自主真係唔差
自住供得到冇問題就繼續啦

當初啟德有嗰兩條鉛水邨已經好清楚,加多十個都唔夠依兩個勁

差唔多零廣東話,私樓都係中國香港人多⋯⋯

依啲狀況一早已經喺度,唔會話多幾個簡約會再差

(even沙田座山都有兩成舊香港人派到,依兩條好似5%)
個個位置真係有小小不便
所以真係睇佢開咩價,有無將呢D缺點Price in入去
如果平過或者同柏瓏價,點睇?如果計灣仔返工,一個九龍位置不便,一個大西北最方便。。
KOKO過2年冇人會記得
篤過嘅話一開始就唔會話唔好太遠啦
連28hse 出啲results 都係山卡啦
你睇返開賣時間就知本身宋皇臺嗰邊全部唔係plan起公屋,係之後先改畫如果一早預左就唔會諗呢啲
今次真係隨時平過柏瓏
班人邊會明呀呢一刻諗住有得插深d,等下先。港股港樓都探左底,加息周期都完,佢地都仍然睇唔透。
當日市差有得鋤估價平一成都有得傾,今日估價+5%,優質少少的盤都唔賣。
一來一回10%+
千期咪俾lihkg帶到你諗法行。
佢地屌kai tak又點,佢地10個有9個都買唔起,一班非參與者意見係0參考價值。
你要諗的係,九龍鐵上蓋有咩新盤22k,ans係得南昌同啟德。
你個盤合你要求,最多跑唔驘大市,但你一達即輸10%
唔好on9, 一定唔會撻
支持
啟德點柒都好,會唔會平過大圍呀
啟德爛船點都仲有三根釘,衰極有個譜
始終九龍市中心區新樓呢個賣點係不變事實
咪就係,而家先買奧運站先係on lun 79
人哋奧運業主拎返10m 掃啟德
你太睇唔起大圍 大圍基本上係全香港最中間
有小朋友讀書就唔係咁講,坐校車要經獅隧點都係多一重唔方便。啟德果位唔一定靠鐵,去旺角尖沙咀都快。大圍要靠晒條鐵。
舊Yoho上網見到果啲係咪假盤
393 有咩可能6球都唔洗
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞