天氣潮濕 有咩牌子既抽濕機好用

609 回覆
11 Like 41 Dislike
原來有新版
不過開利如果有手機app,就最好,可以remote開關
好似就係Wi-Fi connect 有手機apps
但有咩功能就唔知
000, 你要鬥氣既只可以聽天由命
嘩,正喎,唔知賣街幾錢。
而加basic版賣1500左右
x 新款, 有d 用唔同雪種, 慳電左
我自己覺得21既話平過2700都可以考慮
但都要睇下佢到時既功能

希望佢推出之前唔好咁濕啦
三菱
用左10年以上, 效果一流
呢期已經好濕喎,唔用搞唔掂
成日覺得開利個耗電量個個型號差唔多, 但抽濕量就多幾L, 好想開黎睇下其實佢個壓縮機係咪一樣
2月果陣有幾日勁濕都捱過左
應該捱多唔洗1個月就出新
捱埋佢
d人唔係話幾間都一樣?
小米可以,小米抽濕機真心抵玩
上年年頭買,未出
希望無買錯
而家睇翻 原來kx 係二合一,早知買kx ,最高30L
上年年頭買,最basic 1.6k個隻
買左LG上一代
真心幾好用
水箱個手抽設計好好
好容易就拎到水箱出嚟
上一代即係邊款型號
呢排都考慮緊買三菱定LG
三菱真係有啲貴,不過知道貴得黎值得既,夠襟用
但LG價錢抵玩,消委會又比到咁高分
豐澤好似做緊特價 3千幾就有
MD19GQGA1
好多地方都做緊3500-3600左右
不過上代同今代差左個UVnano™ 紫外線殺菌功能
最新果代

UV nano™
潔淨風扇吹送潔淨微風
透過紫外線 LED 燈去除 99.99% 細菌,確保風扇扇葉潔淨衛生。
* 經 TÜV Rheinland 按照 ISO 22196:2007 國際標準測試驗證。
*使用 UVC LED(1 小時開啟/1 小時關閉/1 小時開啟)運作模式(低吹風/溫度 (25±2) ℃、濕度 (50±10) %)時,金黃色葡萄球菌/表皮葡萄球菌/大腸桿菌殺菌效果達 99% 效果。在 KOTITI 測試機構 TUV Rheinland 觀察下進行的內部測試驗證了其性能。(參考測試標準:ISO 22196/日期:6 月 ~ 7 月 21 日)
*效能可能會因實際使用環境而異,例如按照地點和壽命減低光線輸出。
*風扇表面可能有 UVC 燈無法接觸的位置。
你哋部panasonic 抽有冇變色?
用緊三菱想問大家幾耐會按內部除濕(drying inside粒掣)一次 官方建議每抽完一次都要
純問開利KA同DA會唔會差好遠
DA太大 想用KA
但見冇乜人推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞