天氣潮濕 有咩牌子既抽濕機好用

609 回覆
11 Like 41 Dislike
買樂聲啦,貴買平用
點樣貴買平用
駁喉用 水箱唔使大 機可以細少少 有冇推薦?

而家用緊開利 成日要倒水 又嘈嘈地 想換過部
Thanks, 其實綜合左好多評論,開利係性價比高, 因為我無用高,我只係聽其他用家講,重抽濕,佢就好嘈,因為我果邊基本相當潮濕, 我諗我好多時可能都會開重抽mode, 所以有呢個concern位
而你講大部就同我講果d都差唔多,係草津細少少,但相對水箱都唔大
倒水位反而我睇到lg就有人讚
惠而浦
依家LG 果部係咪已經有埋空氣淨化 見最新果部用HEPA 13
反而我覺得抽濕機唔使成日換款 最緊要耐用同安全
係咪有答答聲,我兩部冷暖一樣,大金正垃圾,想問下你要zip 邊個位
係呀
就係答答聲
真係屌佢老母
用呢部大金之前用PAN記
無答答聲但用耐左會有臭味

https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=168&t=1625242&p=2

塊野去五金鋪買
要拆機搞
我果時係搵人洗冷氣果陣順便搞埋
同埋我唔淨係zip果個位,基本上唔影響裝機既位我全部zip哂
有d可以厚d有d要薄d
但已經移左民,影唔到比你睇了
建議你最好搵人洗冷氣順便學埋點拆同裝個殼
到時再慢慢搞
兇宅出咗lg 31L 好那大部 $4880
最on9 係上過黎又換豬籠又換摩打都解決唔到跟住過左保養,班師傅垃圾到hi 咁
買個水桶大d 既,唔係的話成日倒好煩
同埋留意下水桶個設計,用緊果部抽出來唔就手
LG 有部好似向上抽起果d ok
Lg抽起桶呢隻 唔識截住的水(樂聲個的櫃桶式) lg預你滴水 你要準備布抹乾個底盤
其實淘寶平好多
濕到on9 呢2日
買左機未
Lg好靜同埋跟嘅喉管幾好用
手機app連到都好抵讚,喺街到都可以控制咩mode同set schedule
間唔使都會轉mode嘅,但多數都係smart mode
Set 60%不過個廳好大最多都係抽到65
開咗兩日半先10度電唔知多唔多

https://www.emsd.gov.hk/energylabel/tc/households/dh/select_dh_result.php?type=all

上機電處個網
排好哂最慳電 又抽得嘅抽濕機排名
不過就冇價錢睇
要逐個上網睇幾錢
lg 每度電/3.19公升 好鬼抽得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞