老蕭:張婉婷執導《給十九歲的我》受萬眾圍攻唾罵!我以專業人士角度講述整件事給大家聽,並在最尾總結對此事看法

207 回覆
50 Like 160 Dislike
個仔算係 事業失敗界 同 敗家界 嘅KOL
咁CUT走阿拎家人既片段,相信阿聆無咁抗拒公映
呢招係咪囚徒困境既一招

記得連登仔有POST過呢招,黑警用既招數
真係好好睇喎
好癲㗎
最癲係警察局門口扮槍戰
有啲係偷電, 拆燈柱
而家都做緊好多偷雞嘢架啦
咪撚戇鳩,用腦諗吓如果變咗係男生啲死鹹蟲連登仔網民會咩反應啦!咩私隱咩手法咩程序,大仁大義講就好聽,其實只係掩飾你班冚家剷想鹹濕人嘅遮醜布嚟咋!
佢講得準你都總結得高質
要Pin啦
本來一個人少少尷尬,而家變咗炒冚世界大鑊,冇腦同極度鹹濕先撐條女
坦白講
我個年代讀書做野,都係上頭迫,就要就範,邊有得SAY NO甚至平返

所以見阿聆呢D用群眾壓力上訴到,可能都有D接受唔到
平反
其實阿聆個故事有乜咁特別
點解雙方都咁執著
蕭若元係一個attention whore 老而不死老千食屎狗私怨撚嘅讀稿員,

屌你老母蕭若元

memehk is a fake news media, content farm repeater

屌你老母attention whore老而不食屎狗蕭定一
你都戇撚鳩

依家做義工咋,撚有錢收呀?
即係完全未返過工嘅人普遍都會有嘅扭曲世界觀,唔明實際操作,睇嘢過份二分法
點知
不嬲講野公道
全世界所有行業都係咁㗎啦,有乜出奇,唔踩少少界咩都做唔到,世界會停止運行
聽講係直頭衝咗入閘喺警署範圍內做
嚇到班真差佬掹槍指住d演員
要燒山即刻岀來解畫
燒生一頭銀髮老左好多
香港做乜都永遠話唔夠budget
喂又係你呀?上次的士狗單野你仲未柒夠咩?
話人中學雞?你幾好笑喎,你點知人地幾多歲?
上次的士狗單野係個POST度俾人屌到敗走
敗走完自己又開個POST做獨醒撚俾人屌多次
今次係咪又想扮獨醒撚係度敗走再係出面開POST俾人屌多鑊

我就唔同你嘈架啦明知你智障真係唔會同你計較
好中肯wor
世界停止運行,笑左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞