老蕭:張婉婷執導《給十九歲的我》受萬眾圍攻唾罵!我以專業人士角度講述整件事給大家聽,並在最尾總結對此事看法

207 回覆
50 Like 160 Dislike
點錯法,請指教

出黎做野,下下問准先開工,一定死得
1,2 佢係行內人角度我覺得可信
咁人講嘢當然有唔同嘅資訊,有啲係大路嘢,有啲係自己嘢,你作為聽嗰個咪要自己用腦吸收囉。

有幾多人可以講到1、2先?
佢仲有講安樂戰場強姦戲假戲真做添
你洗橫手走精面都唔當係好撚威咁同全世界講
仲有為左拍呢套野傷害左幾多佢叫師妹既妹G?呢啲唔叫食腦、醒目,係叫無恥。
拆人間屋,炸人別墅咁誇張
所以話以前嘅美好有時都係醜惡建立
老老柒柒個張家長回條咁撚簡陋,無列明啲liability等等,要打可以作廢。我諗家長同班女都係expect鏗鏘集式既拍攝咋掛,點撚知係狗仔隊式死跟,根本係剝削兒童。
同19相反
佢話涉嫌姐
戴哂頭盔
10後?
名利 秋天的童話已經有啦
做咩要用10年去拍啲咁嘅嘢
第3點幾有point
10年都冇辦法令到班女仔同佢成為朋友
其實一早同班女傾過睇過再執下先上映
應該比嘅少少報酬都要比
得罪講句 錢可以解決到嘅問題嚟
講到尾大家都係義工黎,唔啱咪坐埋大家真係剪個當事人接受到既version出街喇,係大盗大支野冇當過班妹豬係持份者啫
男人係理性啲㗎啦,但感性嘅女導演又好難抗拒呢個咁吸引嘅project嘅
咪撚柒戇鳩啦,你自己講就當係
移民三部曲
七小福
玻璃之城

宜家係神枱一嘢跌落來
又係一條濕鳩連登狗嘅中學雞看世界,搵份工返吓先再講啦廢柒
你都識講秋天的童話,個時係幾時呀,現在係乜年代,名利你估永久,唔係話佢拍說好香港故事,我都差唔多唔記得佢。
其實我唔係好覺班女有幾大傷害,最大傷害都係得阿聆
D女人總係誇大自己受既苦

不過呢件事我無咩所謂.導演都有唔啱既地方既

同埋唔洗下下撚撚聲既,唔係D女一叫受傷,就要即刻好勇猛咁跳出黎保護佢地
中學雞看世界二號
即係乜呀,講清楚 d,我係六十後都唔知你乜意思。
又唔係你拍比人睇,當然唔覺
簽公映果張時係呃班人,個個都簽晒架啦,差你咋
如果港產片拍法去到美國應該拍兩場戲就比人拉左
傻鳩返過工未?屌你老母三十萬小時footage自己變出嚟㗎?又無端端會自己縮埋兩小時?講嘢用腦啦廢柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞