老蕭:張婉婷執導《給十九歲的我》受萬眾圍攻唾罵!我以專業人士角度講述整件事給大家聽,並在最尾總結對此事看法

207 回覆
50 Like 160 Dislike
死人都冇新聞報
蕭若元係一個attention whore 老而不死老千食屎狗私怨撚嘅讀稿員,

屌你老母蕭若元

memehk is a fake news media, content farm repeater

屌你老母attention whore老而不食屎狗蕭定一
香港真係好多人才
今次撐燒山

Fair comment
呢樣先最好笑
阿媽係女人, 邊個唔識講...
佢不嬲好理性,只係世事往往係不理性
冇講錯,睇到個垃圾導演就知
燒山好野
傳咗出去仲駛撈?畀勞記周住又要停工又盛咁,啲老細唔撼過你
咁不如用你成長經歷屙屎屙尿做兵比人屌屎忽剪出來做戲一定好賣得
你老母傻鳩個導演只係拍人地經歷叫咩自己十年心血佢本身只係用人地既人生仲要唔駛問準人當左自己野偷呃拐騙樣樣齊關咩女權事姐
無講錯喎,張問得人拎同意書去公映,點解明明收唔齊都強行硬上弓照公映,明顯佢仲係跟佢老一輩嗰套(亦都係佢秋天的童話成功方法「過咗海就係神仙」大法
就係咁先燈返起個電影業
4. 係咪架?啲影壇大哥大姐咪可以一句唔滿意返去剪過晒?或者某配角都唔打算呢行撈永遠say no 咪大撚鑊?
所有解釋咗點解佢要死都撐張導
除咗可能私底下識得
一定要同死對頭相反意見
早排荷里活有套戲拍攝期間支槍走火,死咗個人,拉咗個演員
陶+鮑
輸就係受害者?
最少校董會一定唔係 想洗白?
剩係Apply紀錄片
紀錄片唔同劇情片
4 講嘅電影係呢類拍攝牽涉個人私隱成長嘅「真人記錄片」。
佢應該只係講紀錄片一定要俾當事人過目同同意先可以出街
佢話因為剪輯,旁白,配樂等等都可以完全扭曲當事人嘅原意
人地中途已經想唔拍
12 就話父母
成年話唔拍都唔俾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞