中六果年,屌左個miss

421 回覆
161 Like 168 Dislike
最大問題係我接受到唔代表我屋企人接受到
我老母都唔知點叫佢好啦,同佢差唔多年紀

咁你老媽正d定miss 正d
最大問題係我接受到唔代表我屋企人接受到
我老母都唔知點叫佢好啦,同佢差唔多年紀

咁你老媽正d定miss 正d

仲使問,有幾多四十路係會keep得咁好o丫

我鍾意果個熟女miss 都係40路,keep 到似30頭
睇完明點解咁多負皮
咩柒文筆來
得閒寫呢啲垃圾字句
不如睇多兩本書啦

不如你show off幾段野黎睇下有咩資格指指點點
文呢
睇樓主d對話都知你mk仔黎
比人講兩句就起哂鋼咁
樓豬我有追開你既故事

有句說話原來拎黎氹女用,而家送比你

「如果父母不同意我們結婚,那我們就談一輩子的戀愛,等他們百年歸老時,我們再結婚。」
你話我on9又好乜都好

點睇都係miss正d,又索又姐姐feel,仲要係中學雞時代高不可攀既miss,果種征服感真係爽爆
最重要係只講心唔講金,唔使驚無銀兩比人飛

加上miss又識煮野食,應該都識照顧樓豬
除左年齡各方面真係無得輸

如果不生小朋友就話姐,
不過比我選,我都會選miss.又有錢,又有錢

應該都唔大問題
可以搵代母,體外授精架嘛

講明先無乜研究唔知咁大年紀得唔得

但講真
我假設雙方年齡相差岩岩好30
10年後樓主成30歲發展緊事業果陣,miss都已經成60歳
到時見住身邊同事個個拖住件差唔多年紀嘅妹妹或者姐姐,但自己個女朋友大自己30年已經可以兩蚊搭車
出街人地都可能會以為你係孝順仔咁大個人仲拖住阿媽一齊出街
呢種感覺就算自己接受到人地都一定背後笑你
睇樓主d對話都知你mk仔黎
比人講兩句就起哂鋼咁

佢又真係好似冇否認過自己係mk 仔喎
miss 你最近還好嗎?
留名
樓主應該係放完相之後單野黃左。所以潛左??
上個po比左正皮
跟手入埋呢個po睇
屌 寫到個五十路成個女神咁
真實少少得唔得

想學另外個食miss 巴打既故咁

咁就要幫佢pish 下喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞