中六果年,屌左個miss

421 回覆
161 Like 168 Dislike
佢有冇上連登
樓主未答雙腳靚唔靚,你話奶過架喎
咩色腳甲,有無死皮,有無味?

好白,線條完美,睇完會扯左果隻
你睇佢著長boot都知啦
不過佢最鐘意著平底鞋

正常顏色,佢冇擦腳甲
冇死皮,有咸香味
有冇得加d玩腳既元素

Um,寫出黎要描述得好係學問黎
我中文屎唔敢亂寫
佢有冇上連登

冇掛 ,如果係舊登佢會知咩黎,但唔會上囉,佢冇呢個興趣

之前有位巴打問我miss聽咩歌一次過答埋啦

Miss有聽kpop ,不過唔係特別鐘意,多數係老餅歌多
我就對kpop埋埋地,老餅歌有啲好聽嘅我都會聽

Miss本來想拉我去韓國旅行但我果陣dse冇時間 ,如果唔係我都想留個回憶
樓主未答雙腳靚唔靚,你話奶過架喎
咩色腳甲,有無死皮,有無味?

好白,線條完美,睇完會扯左果隻
你睇佢著長boot都知啦
不過佢最鐘意著平底鞋

正常顏色,佢冇擦腳甲
冇死皮,有咸香味

不過有灰甲

我用俐test過miss不論係腳趾腳甲腳皮都好健康
屌你老母樓豬講多d日常生活野得唔得
同埋繼續post相唔該

No la
其實要講嘅都差唔多講哂鳥
加上最緊有啲忙冇咁多時間打字
對上果兩章我係用左好多時間去諗啲描述位
中文差嘅人真係唔好寫文,慘過燒腦

本來仲有啲特別野想寫埋
例如有次癡撚左線
煮煮下野變左係廚房扑野
我一野捧起miss上檯
張檯長方形,好窄,有大半個人高
我剝左條褲落黎,分開miss雙腿
將佢條裙撥去上邊,再拉側少少佢啲底褲
用手指捽佢個閪幾下,直到濕濕地就插落去
扑到煮野食計時嘅鐘一響,我勁燥一野反手噠落地下碎左啲零件出黎
到扑完已經煮loan野
Miss即刻大大力拍我心口話浪費野食,
然後拉我入廁所沖涼一陣再煮過
佢有冇上連登

冇掛 ,如果係舊登佢會知咩黎,但唔會上囉,佢冇呢個興趣

之前有位巴打問我miss聽咩歌一次過答埋啦

Miss有聽kpop ,不過唔係特別鐘意,多數係老餅歌多
我就對kpop埋埋地,老餅歌有啲好聽嘅我都會聽

Miss本來想拉我去韓國旅行但我果陣dse冇時間 ,如果唔係我都想留個回憶

屌你爭氣啲好唔好

我冇令老母失望入左大學了
樓主有無佢fb ig果d
知唔知佢近況???

Del了,知都係有時朋友吹水時提起
屌你老母樓豬講多d日常生活野得唔得
同埋繼續post相唔該

No la
其實要講嘅都差唔多講哂鳥
加上最緊有啲忙冇咁多時間打字
對上果兩章我係用左好多時間去諗啲描述位
中文差嘅人真係唔好寫文,慘過燒腦

本來仲有啲特別野想寫埋
例如有次癡撚左線
煮煮下野變左係廚房扑野
我一野捧起miss上檯
張檯長方形,好窄,有大半個人高
我剝左條褲落黎,分開miss雙腿
將佢條裙撥去上邊,再拉側少少佢啲底褲
用手指捽佢個閪幾下,直到濕濕地就插落去
扑到煮野食計時嘅鐘一響,我勁燥一野反手噠落地下碎左啲零件出黎
到扑完已經煮loan野
Miss即刻大大力拍我心口話浪費野食,
然後拉我入廁所沖涼一陣再煮過

你地睇完對上果2章再睇翻呢章慣唔慣
我睇完覺得自己寫得好粗糙
知唔知佢近況???

so sad 仲要delete埋
經過你個仆街仔miss真係呢世都唔會再信其他人

不過諗諗下會唔會搵果另一個後生仔滿足下自己呢

其實你真係hurt 得miss 好緊要囉
知唔知佢近況???

so sad 仲要delete埋
經過你個仆街仔miss真係呢世都唔會再信其他人

不過諗諗下會唔會搵果另一個後生仔滿足下自己呢

覺唔覺你呢2句有啲矛盾
冇結果都唔緊要
最重要係享受過程啫
你快d搵返佢啦 做返朋友同佢傾下計 佢一定好寂寞
冇結果都唔緊要
最重要係享受過程啫

屌你好賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞