中六果年,屌左個miss

421 回覆
161 Like 168 Dislike
想睇美腿
樓主加速
出故收皮啦
平時一對情侶,除了吃喝玩樂,一定會講吓將來,樓主和miss一齊時,有無講過這類問題?

我果陣唔識諗,口花花應承左miss會比個名份佢
想就簡單做就難
我連講都唔敢講比我老母知
比佢知道我想溝個蛋都生唔到嘅女人,打死我都似囉

利申,獨仔要繼後香燈
出故收皮啦

做咩啫你
咁嬲jm9
平時一對情侶,除了吃喝玩樂,一定會講吓將來,樓主和miss一齊時,有無講過這類問題?

想就簡單做就難

利申,獨仔要繼後香燈

那個少年不多情,
那個少年不輕狂

當時大家的興趣是否有很大的差異,例如她是聽張國榮的歌長大的,而你應是聽K-pop 大的
有冇去試下了解miss個近況
例如仲有冇係你間中學教緊
lm

想就簡單做就難

利申,獨仔要繼後香燈

那個少年不多情,
那個少年不輕狂

當時大家的興趣是否有很大的差異,例如她是聽張國榮的歌長大的,而你應是聽K-pop 大的

佢係咪仲大過你老媽?

想就簡單做就難

<span style="font-size: small;">利申,獨仔要繼後香燈</span>

你都幾不負責任
正評先
你咁撚仆街所以負皮你
仲有冇?
l
有文未
想繼續有文睇
加速

想就簡單做就難

利申,獨仔要繼後香燈

可能人哋有凍卵呢
仲有人哋食藥先肯俾你中岀喎

大把4X幾歲都仲可以自然懷孕
只係會生得辛苦d
樓豬識食
到時返工食上司
miss「嘶」左聲出黎,眉都皺埋

佢話有啲痛,叫我細力啲,唔好咁快

聽人講女人第一次比較痛

咁我梗係錫住miss慢慢黎

miss個閪冇流血,不過都好

我份人有啲潔癖,唔想自己個龜頭掂到啲血

我慢慢控制個節奏,令miss快啲適應

速度由溫柔到劇烈,miss個閪慢慢被我遂d遂d咁撞鬆

直到我條大賓州可以完美塞入miss個閪窿

當我條賓州直達miss嘅深處,好似頂到世界嘅盡頭咁

我仲feel到佢個閪窿不斷抽搐,條JJ比佢啲閪肉夾下夾下

果種脈動感令我好撚陶醉

插到咁上下想換下體位

我抆出我條巨龍出黎,再叫miss另轉面爬係到

舉高屎忽duck住我

miss好合作,即刻配合我

佢個白滑pat pat 翹到好高,我見到佢個閪被我插到起哂白漿

miss搖左兩下屎忽,好似叫我快啲塞入去同佢止痕

miss想要我偏唔滿足佢

我雙手渣實佢個屎忽,出盡力係咁渣過下癮先

渣到佢個閪口一開一合,爽到miss個身縮想走,但被我渣到實一實

到最後miss忍唔住,反手捉住我碌鳩,塞入佢個閪到

我見佢咁主動,都係時候要比獎品餵飽佢

我渣實佢個白pat pat,好似隻蠻牛咁亂沖直撞

佢個屎忽好有肉地,撞落去啪啪聲,好撚大聲

miss被我屌到成隻狗咁爬係到,仲話要入啲入啲

有玩過後入嘅都知道,呢個體位真係唔講得笑

一插就插到最入,痛快!

頂到miss we 娃鬼叫,呀呀呀咁一浪接一浪

係果刻其實我已經插到條腰好酸出唔到力

但係人類本能驅使我條腰唔可以停,仲不斷加快速度

因為我嘅性慾將要解放

miss話佢鐘意身體接觸多啲嘅體位

姐係要癡身啲

話咁樣有種充實嘅感覺,被人愛錫,好有安全感

所以我烏低身,壓落miss背脊

雙手渣實miss對波,再發哂矛係咁插

前前後後咁激烈擺動

我feel到下面準備要射

就係miss耳邊講:「射入面得唔得?」

miss:「你覺得射入面爽啲就射啦」

聽到呢句即刻放心哂,我再一次加速到極限

好快,我碌鳩頂到閪窿個盡頭,一次過爆發出黎

我條賓州係入面震下震下,泵緊啲精入去

啲精液搏哂命係咁沖上前列線

屌miss個閪窿好似識吸精咁,吸到我好爽

過左幾秒,我先好迷茫咁抆出我條J

射完好有失落感,一開頭果團火好似冇存在過咁

望下miss,佢仲爬係張床到喘氣,個身仲抽搐左幾下

似乎我射得太多,miss個閪好似裝唔哂,啲精多到流出黎

後來miss同我講,話我啲精好熱,射入黎好似一股暖流咁舒服

條賓州好似條鐵棒咁係佢個閪攪動,

種感覺好蝕骨,仲爽過做磁力共震

爽完之後,佢就叫我起身洗碗
有冇得加d玩腳既元素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞