中六果年,屌左個miss

421 回覆
161 Like 168 Dislike
冇結果都唔緊要
最重要係享受過程啫

屌你好賤

扑完大戰完乜都玩夠,轉頭返學見到嫩西就移情另戀跟住就話乜只在乎擁有過

感情既野無話對錯既,男方咸濕女方都要肯比佢咸濕先成事,男既得咁細個講真毛都未出齊就更係當玩玩下,佢出黎社會打滾得耐就會回想到Miss既好,不過到時都只係一個回憶了

Miss都咁大個人你估重係D o靚妹分手要生要死咩,最多咪收埋自己喊死

我中學個時都想屌個大波長腿Miss不過無機會埋手

樓豬選擇多次,仲會唔會?
正皮已比
求腳圖
好失落
樓主有無佢fb ig果d
知唔知佢近況???

Del了,知都係有時朋友吹水時提起

so sad 仲要delete埋
經過你個仆街仔miss真係呢世都唔會再信其他人

不過諗諗下會唔會搵果另一個後生仔滿足下自己呢

覺唔覺你呢2句有啲矛盾

無矛盾,係推斷唔同可能啫

無錯
男朋友唔等於sp

樓豬選擇多次,仲會唔會?

咁嘅問題都要問
梗係會啦
正皮已比
求腳圖

之前咪腥左有
冇結果都唔緊要
最重要係享受過程啫

屌你好賤

扑完大戰完乜都玩夠,轉頭返學見到嫩西就移情另戀跟住就話乜只在乎擁有過

感情既野無話對錯既,男方咸濕女方都要肯比佢咸濕先成事,男既得咁細個講真毛都未出齊就更係當玩玩下,佢出黎社會打滾得耐就會回想到Miss既好,不過到時都只係一個回憶了

Miss都咁大個人你估重係D o靚妹分手要生要死咩,最多咪收埋自己喊死

有冇呀巴打
睇係是咪同校
冇結果都唔緊要
最重要係享受過程啫

屌你好賤

有冇呀巴打
睇係是咪同校
Miss幾廿歲人咩風浪未見過
而且分手主因唔算係我識左女朋友
係因為我覺得同miss繼續落去冇結果
我諗miss都睇得通所以冇怪我
性質跟佢條仔趁佢病偷食好唔同

洗唔洗咁絕 block 哂人,知唔知miss 會好傷心

咁又唔係呀。 分手要狠。拖拖拉拉仲hurt

咁又唔係呀。 分手要狠。拖拖拉拉仲hurt

唔知miss 而家點呢
樓主根本就係一個pk
睇黎要講既事都好似講晒
仲想聽下更多生活趣事
睇黎要講既事都好似講晒
仲想聽下更多生活趣事

樓豬似無晒貨,始終得半年貨仔,睇佢都係扑野多相處少

依家肯定掛住同個後生女大戰三百回合,費鳩事上黎理你班FF撚

就算比大家同女友相處多
都未必會多趣事啦

都係日常同扑野啫
日常嘅話
趁佢曬衫我係後面用腳撩佢下面囉
撩到佢夾實我隻腳另轉面睥我

間唔中會用老師嘅語氣教訓我算唔算

其他家務佢肯做,惟獨洗碗唔得
我唔洗掂都唔比掂
除左普通扑野
仲有玩過咩?
圖都出埋 如果係以前啲中學同學一定認得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞