中六果年,屌左個miss

421 回覆
161 Like 168 Dislike
Miss技術點?如果係處照計唔識含撚 有冇諗過佢呃撚含

處都可以幫人含架姐
佢以前有仔幫人含唔出奇
含撚佢不過不失啦
有進步空間

你會唔會懷疑過,佢都有其他同樣既學生

你當miss係雞俾錢就任上咩

我有追曬上個post嫁
真係好正
呢D野,真係好似粉紅色乳頭咁,可遇不可求!
留名等故繼續出
事緣
屌過中學女miss,你問我答
https://lihkg.com/thread/327903/page/1?ref=web

真人真事改編

第一章:開學-初見

我相信絕大部分讀過中六嘅香港九十後,中六呢年,一定好撚HEA。

晚晚打機打通霄,冇一、兩點都唔訓教,唔到最後果一分鐘都唔出門口返學,我覺得,呢D先係叫人
生。

咪撚同我講要為咩DSE搏殺、搏盡無悔嘅廢話,

如果你真係咁認真讀死書,Sorry,你放棄左人生最玩得嘅其中一年,

我仲見過有D柒頭日日溫書到最後DSE拎個十幾分唔上唔落,真係唔知咸並唔咸好,

要玩到癲咩都試下仲比你入到大學先叫嬴家。

而我中六呢年,好試唔試,試過上埋50都黎緊嘅Miss........
===============================================================
九月開學,我由中五嘅F.5仔升到F.6老牛。

對我黎講,返學嘅意義只係為左放學,再無其他

今日我如常咁搭巴士返學

屌,點知一落車就落老撚咁大嘅雨

我側手想抆把啫出黎但摸左個空,心諗你唔係咁玩鳩我下話

望下隻錶仲有3分鐘就打鐘

已經無時間被我慢慢磨

柒都要dup住雨咁跑翻去學校

好在我跑步校隊黎,一支箭係咁沖刺實趕到

路上見到唔少人咩住舊石頭咁重嘅書包嘅傻閪書蟲

體能差,跑又唔係快過人,負重又高,戴住對成千度嘅眼鏡俾雨滴濕哂同盲嘅無分別,

讀咁多書都係冇用,低分低能黎真係屌都廢是,你班ON9仔等聽遲到tick名記缺點啦

其實好似我咁咩個細蛋糕盒咁大嘅袋仔,入面放個筆袋咪得囉,

裝書?讀壞腦呀你,返去問隔離班借啦柒頭。

一個...兩個...三個...

原本跑係我前面嘅同學一個個被我甩左係後面

我每次高速掠過佢地嘅時候,都感受到佢地又愛又恨嘅目光。

愈接近到學校門口,離打鐘嘅時間亦逐秒迫近。

哨左眼隻錶,我冷笑左下,因為我知道我都係岩岩好趕到。

跑係我後面嘅同學似乎知道自己趕唔切,

一陣陣絕望嘅氣息我用背脊duck住佢地都feel到。

前面,就係前面!

我徹底解放身體腳下嘅潛能,以更快嘅速度直線沖刺,呢一刻我用保特附體黎形容都唔過份

叮!踏!
我隻腳一叉落去門口條用黎區分人遲到嘅黃線,鐘聲同時響起,

校例規定過左條黃線就唔算遲到,呢d咁撚ON9嘅野唔洗問都知道係訓導處搞,

只要你唔係特別黑人憎,就算你岩岩好踩到條黃線,

當值嘅prefect同老師都唔會刻意留難你。

「呀同學,不如你抹下個頭啦,濕哂啦」,

係一把女仔聲黎,幾悅耳,聽落令人好舒服。

不過好似冇咩點聽過,應該未教過我。

「唔該miss。」我應左一句,見到一條白過牛奶嘅手遞左張紙巾比我,但我冇留意佢咩樣,拎左張紙巾就走去操場集合。

中六果年,屌左冷酷的毒舌
屌一係貼相
不係收皮
第五章:改變
有次miss要開會陪唔到我補課

就比左份paper叫我返屋企做當Weekend assignment

果陣我好想汁掂啲中文

返到屋企機都唔打就摷份paper做

我好ON9咁做左幾頁,屌,真係唔識做

就打電話去校務處搵miss

條校務處八婆好不爽咁幫我搵左miss落黎

miss:「不如我比我電話你,方便啲」

佢up左一串電話NUMBER叫我抄低

由果刻起,我有咩唔識都會打電話問或者whatsapp

就咁樣,我地除左講下中文經

慢慢講下大家嘅日常

佢好鐘意煮野食,煮完會影比我睇

我地嘅關係由師生,變左無所不談的朋友咁

直到有日,佢約我出黎行下街。

佢屋企有個好大嘅商場,

我諗都冇諗就話好

佢每次同我行街成日行百貨公司

買好多日用品

然後叫我幫手抽

咁我當然唔會白做啦

每次幫佢抽野都會r佢買杯野比我

仲記得頭果次佢真係請

我有d唔好意思,覺得好似迫miss洗錢咁

就話:「講下啫x姨,唔洗咁認真wor,我自己請自己得啦」

miss:「學生哥唔好亂洗錢啦,miss想請你得唔得先。」

然後佢一手禁住我拎緊銀包隻手,用佢自己八達通比錢

佢隻手渣落黎果下,我果刻成個人石化左棟係到

唔知呢d係咪叫觸電

果刻我心跳得好快又痺

miss隻手好白滑

渣落黎果下柔若無骨嘅觸感令我好迷芒

我就好似中左咒術咁

大腦彷彿被掏空

到miss拎住杯野係我面前講:「拿,行啦」

由呢刻起我就知道,

我好似有少少鐘意左miss

樓主可唔可以講邊啲係真人真事, 邊啲係作
我硬係覺得你唔會主動做份paper & Miss主動俾電話你有啲假
第五章:改變
有次miss要開會陪唔到我補課

就比左份paper叫我返屋企做當Weekend assignment

果陣我好想汁掂啲中文

返到屋企機都唔打就摷份paper做

我好ON9咁做左幾頁,屌,真係唔識做

就打電話去校務處搵miss

條校務處八婆好不爽咁幫我搵左miss落黎

miss:「不如我比我電話你,方便啲」

佢up左一串電話NUMBER叫我抄低

由果刻起,我有咩唔識都會打電話問或者whatsapp

就咁樣,我地除左講下中文經

慢慢講下大家嘅日常

佢好鐘意煮野食,煮完會影比我睇

我地嘅關係由師生,變左無所不談的朋友咁

直到有日,佢約我出黎行下街。

佢屋企有個好大嘅商場,

我諗都冇諗就話好

佢每次同我行街成日行百貨公司

買好多日用品

然後叫我幫手抽

咁我當然唔會白做啦

每次幫佢抽野都會r佢買杯野比我

仲記得頭果次佢真係請

我有d唔好意思,覺得好似迫miss洗錢咁

就話:「講下啫x姨,唔洗咁認真wor,我自己請自己得啦」

miss:「學生哥唔好亂洗錢啦,miss想請你得唔得先。」

然後佢一手禁住我拎緊銀包隻手,用佢自己八達通比錢

佢隻手渣落黎果下,我果刻成個人石化左棟係到

唔知呢d係咪叫觸電

果刻我心跳得好快又痺

miss隻手好白滑

渣落黎果下柔若無骨嘅觸感令我好迷芒

我就好似中左咒術咁

大腦彷彿被掏空

到miss拎住杯野係我面前講:「拿,行啦」

由呢刻起我就知道,

我好似有少少鐘意左miss

樓主可唔可以講邊啲係真人真事, 邊啲係作
我硬係覺得你唔會主動做份paper & Miss主動俾電話你有啲假

呢2個係真
果時開始知驚啦大佬
我其他科都ok唔驚dse
但中文呢份死亡之卷我一啲把握都冇囉

問電話有幾難
利申問左唔少老師電話
之前我中學有個miss又係大波白滑,有一次佢打排球我地係3樓睇到扯哂旗
記得有晚miss煎左牛扒

佢煮野食好掂,仲好食過出面餐廳食果啲

香港地,啲女一係好識煮野食,

不過個樣就好似中左幅射咁

一係煮埋啲黑暗料理,

食完都唔知仲有冇命,不過個樣就好扑得

當然唔排除有部分女仔又豬閪又唔識煮野食

咁果啲女仔一世帶住個處落棺材都得

照顧唔到男人個胃,又滿足唔到男人碌鳩

老柒都要講句,連毒撚埋單嘅資格都冇

直到miss係廚房行出黎,手上拎住2碟牛扒

佢笑住口同我講:「食得啦!快啲試下。」

然後擺碟牛扒係我面前,坐係我對面

塊牛扒煎得好靚,望落去漲漲地,好飽和

啲肉汁完美困係啲肉入面

聞到香噴噴嘅肉香已經令我好幸福

我切左一細舊,放入口一咬

屌,我好似被塊牛扒口爆左

一咬開舊肉,啲肉汁好似水彈爆開咁濺出黎

我就好似oh my dayum果個黑人

好食到個口淨係發出「唔唔唔」嘅聲

miss見到我咁滿足嘅表情

佢個樣好滿意咁笑,幫我倒左杯紅酒

再比倒多杯比佢自己

我、miss:「飲杯。」

我地一路食扒一路飲酒

你一杯我一杯咁

支紅酒好快就見底

呢個時候酒精開始上腦

我咁大個仔第一次飲左咁多酒唔係好慣

個頭赤赤地,好似感冒咁,但又有啲亢奮

我開始控制唔到自己大腦

係檯底伸隻腳去撩miss個閪

我撩兩撩掂到miss嘅大脾,再伸入去佢大脾lar裡面

好快就掂到miss條老底,質感好柔軟

我用腳趾公係咁r佢個閪

r到miss根本食唔到野,對大脾夾住我隻腳左閃右扭

我再頂入去少少咋,miss即刻向前爬係張檯哎哂唔好

咁我梗係唔會咁輕易放過佢

我又r又頂,miss好似觸電咁震

好快我腳趾feel到佢條老底又濕又滑

佢已經被我整到淫底,忍唔住呀左聲撲過黎攬實我

miss就咁一野坐係我上面

佢對波痴得好埋,好軟熟,好似水球咁彈

同時我feel到佢個心扑扑扑扑咁跳得好快

佢個身體好似發燒咁熱

我條賓州出於交配本能迅速漲大 、勃起

果種被火燒嘅感覺返哂黎,好難受

下面好想射啲野出黎

我好想撲熄呢團邪火

我捉實miss條腰來來回回

不斷用我條賓州磨佢下面

雖然隔住條底褲,但miss依然比我磨到係咁叫

磨左一陣,miss抱住我個頭同我濕吻

果刻我完全精蟲上腦

好似食左藥咁hi

一野公主抱抱起miss抱到入房

掟佢落床然後成隻狗咁撲上去

我壓係miss上面,伸手將件礙事嘅衫撥去上面

(今日po住咁多先)
好撚羨慕
認真巴打係寫得幾好
不過一諗起個女主係50歲啊婆就
認真巴打係寫得幾好
不過一諗起個女主係50歲啊婆就

睇樓主miss張相,分分鐘仲正過大家的女朋友
屌好唔鐘意寫甜位
寫到就黎冇哂形容詞
屌好唔鐘意寫甜位
寫到就黎冇哂形容詞

照你經歷寫就得啦
你賣點係「真人真事」
屌好唔鐘意寫甜位
寫到就黎冇哂形容詞

係囉
係屌就屌
唔駛話太多形容,最緊要當時感受就得
屌好唔鐘意寫甜位
寫到就黎冇哂形容詞

係囉
係屌就屌

百感交集
好多野想寫又唔知點講
Missy係咪pink lin一線粉鮑

黑lin 黑鮑
不過塊包皮冇反出黎,好貼服

幾廿歲人邊會粉
你去問下老母粒咩顏色睇佢點答你
屌好唔鐘意寫甜位
寫到就黎冇哂形容詞

係囉
係屌就屌

我驚寫得唔夠仔細你地代入唔到
屌好唔鐘意寫甜位
寫到就黎冇哂形容詞

係囉
係屌就屌

我驚寫得唔夠仔細你地代入唔到

得架啦
寫實最緊要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞