中六果年,屌左個miss

421 回覆
161 Like 168 Dislike
樓主你係咪mk?
跟住有次跟miss出街買野
行行下覺得攰,就坐得傾下心事
果陣知佢後生果陣拍過拖,因為一次大病,好似個胃出左問題好嚴重,要長期住院,點知佢條仔趁佢入醫院偷食

佢愈講愈激動,流哂馬尿咁,我安慰佢講幾句,佢眼濕濕講聲多謝,然後埃係我膊頭休息,細細聲講左句:多謝你,肯聽我心事。咁我又唔好意思一野推開人好似好衰咁,應該就呢次令到關係升級

我睇哂你上個post
今個post 遲少少再睇

流完馬尿之後點發展到情人關係?
仲有樓主係中學受唔受女同學歡迎?

循序漸進
就好似情侶扑野前都要經歷過打飛機嘅階段
間唔中搭下佢膊頭,摸下佢頭髮咁
跟住就愈摸愈多野架啦

如果我答你下面果條驚比你地縮窄男校/男女校範圍

咁講則係男校啦
樓主你係咪mk?

我覺得自己唔係
好主觀問題黎
跟住有次跟miss出街買野
行行下覺得攰,就坐得傾下心事
果陣知佢後生果陣拍過拖,因為一次大病,好似個胃出左問題好嚴重,要長期住院,點知佢條仔趁佢入醫院偷食

佢愈講愈激動,流哂馬尿咁,我安慰佢講幾句,佢眼濕濕講聲多謝,然後埃係我膊頭休息,細細聲講左句:多謝你,肯聽我心事。咁我又唔好意思一野推開人好似好衰咁,應該就呢次令到關係升級

我睇哂你上個post
今個post 遲少少再睇

流完馬尿之後點發展到情人關係?
仲有樓主係中學受唔受女同學歡迎?

循序漸進
就好似情侶扑野前都要經歷過打飛機嘅階段
間唔中搭下佢膊頭,摸下佢頭髮咁
跟住就愈摸愈多野架啦

如果我答你下面果條驚比你地縮窄男校/男女校範圍

咁講則係男校啦

Logic fail
想要多啲圖......
樓主你之後有沒有問番miss覺得你邊方面吸引她,等我學下野,我都想食大過自己2-30年的
利申 而家都係食過大自己十年的,想食大自己更多的女
樓主你之後有沒有問番miss覺得你邊方面吸引她,等我學下野,我都想食大過自己2-30年的
利申 而家都係食過大自己十年的,想食大自己更多的女

冇得登問
不過佢有提過下
話我可靠俾到安全感
肯花時間成日陪佢
想知多些樓主想和miss分手的心路歷程, 是否先和miss暗示想分手, 還是忽然提出。當你提出時她的反應/請形是怎麼樣?
有冇玩腳交 ?
想知多些樓主想和miss分手的心路歷程, 是否先和miss暗示想分手, 還是忽然提出。當你提出時她的反應/請形是怎麼樣?

係我主動提
我同miss關係好似母子咁
佢當我仔咁湊
好多野都以我為先
我叫佢做乜都做
我都分唔清對miss係咩感覺
耐耐下好似呃閪屌咁
不過我真心錫miss
同佢一齊日子係好幸福
同佢分開係一件現實好無奈嘅事黎

直到有日我主動約佢出黎攤牌(零徵兆)
果陣我已經係大學識左女朋友
我覺得唔可以再咁落去
Miss大我咁多根本冇結果
佢好明事理,亦都想我幸福
我feel到佢個心好唔捨得,
不過都冇計,呢啲野一定要有個了斷
大家就咁和平散。

屌你個老母你估我唔想跟係miss一齊咩
邊有咁易啫,講都唔敢講比屋企人知啦
講出口我老母斬左我都似
點解miss唔遲多廿年出世
咁都仲有彎轉下
Miss到分手果刻仲咁好人唔計較
搞到我都唔敢搵佢del哂contact
你地覺得我係仆街仔就屌我啦
歡迎任插
有冇玩腳交 ?

我鐘意渣佢對腳多啲
中出左幾多次 ?
覺得如果要番學校探老師既話都幾尷尬

係我主動提
佢當我仔咁湊
好多野都以我為先
我叫佢做乜都做
耐耐下好似呃閪屌咁
不過我真心錫miss
同佢一齊日子係好幸福

我覺得唔可以再咁落去
大家就咁和平散。

講出口我老母斬左我都似
咁都仲有彎轉下
歡迎任插

老豆表示我頂上
中出左幾多次 ?
覺得如果要番學校探老師既話都幾尷尬

冇寫落紙到mark低
不過上親佢屋企過夜都唔屌都會摷架啦

所以我冇翻過學校鳥
冇面見佢唔想打搞佢啦

係我主動提
佢當我仔咁湊
好多野都以我為先
我叫佢做乜都做
耐耐下好似呃閪屌咁
不過我真心錫miss
同佢一齊日子係好幸福

我覺得唔可以再咁落去
大家就咁和平散。

講出口我老母斬左我都似
咁都仲有彎轉下
歡迎任插

老豆表示我頂上

我驚佢心臟病發
咁大年紀仲入花叢

係我主動提
佢當我仔咁湊
好多野都以我為先
我叫佢做乜都做
耐耐下好似呃閪屌咁
不過我真心錫miss
同佢一齊日子係好幸福

我覺得唔可以再咁落去
大家就咁和平散。

講出口我老母斬左我都似
咁都仲有彎轉下
歡迎任插

有甚麼好插?
樓主又不是強姦miss, 大家都是你情我願的。
粗俗些說,樓主的過去(和將來) 關我撚事咩, 所以有什麼好插呢?
我對住miss個波又渣又捏

入手處傳來一陣陣水琳琳嘅感覺,好爽

渣到miss叫哂春,聽到我條賓州火辣辣

我見係時候要塞條賓州幫佢止痕

就係miss耳邊講:「我要插落去啦」

點知miss即刻mak大眼講話唔好,話未食藥

我塊臉黑左一黑

心諗屌你個老母,褲都就黎除你同我講無食藥

就算未停經呀,你幾廿歲人仲有得生咩

種感覺好似屙屙下尿唔比人屙咁難受

更何況依家唔係屙尿咁簡單,

我條賓州連精都咇左啲出黎啦大佬

阻人扑野燒春袋,依家我深有體會

所以我好炆咁講:「驚咩,最多咪食事後丸」

miss諗諗下又覺得有道理,放鬆左身體

我烏低身咬住miss粒lin

好似bb仔咁出力咁吮

果下miss爽到係咁扯蝦

係張床到掙扎呻吟

miss嘅叫聲令我異常亢奮

我條賓州好似被人打左興奮劑

原本已經扯到成碌棍咁好辛苦

依家直程好似被人夾硬拉長多幾cm

仲要加埋比火燒嘅感覺

係果刻我雖然見唔到自己樣

但我個樣一定比癡線佬更恐怖

屌閪,好想屌閪

係果刻我完全係下半身動物

淨係用條賓州諗野

我拉住miss對淫腳,分開兩邊,夾實我條腰

一個中門大開嘅姿態

佢個閪,就係我條賓州前面

我碌鳩好似有意識咁,見到有閪係前面好興奮

硬到青筋都出哂黎,叫我快啲隊入去

我就成支野插左入去,過程好順利,

我條賓州比較長,一時三刻入唔哂miss個「新窄閪」

仲有一小截露係出面

一入去果下即刻感受到miss個閪好熱好濕

閪窿入面啲肉好淋,好似識得咬人唔放

我全身除左條賓州之外,乜知覺都冇哂

我嘅靈魂好似跟身體脫勾,好似中左麻醉槍咁

蝕骨嘅快感切底洗我腦,種感覺好迷茫
.
.
.
(下省略三百大字形容果下咩感受)

我塊臉黑左一黑

好似bb仔咁出力咁吮

係張床到掙扎呻吟

仲要加埋比火燒嘅感覺

屌閪,好想屌閪

淨係用條賓州諗野

一個中門大開嘅姿態

仲有一小截露係出面

.
.
.

最後個句無晒feel

我塊臉黑左一黑

好似bb仔咁出力咁吮

係張床到掙扎呻吟

仲要加埋比火燒嘅感覺

屌閪,好想屌閪

淨係用條賓州諗野

一個中門大開嘅姿態

仲有一小截露係出面

.
.
.

最後個句無晒feel

係咪好似打打下飛機手機無電咁
樓主升咗大學會唔會挑戰老教授?

升撚左十世啦

果啲老教授做得我阿婆

果啲老教授做得我阿婆

挑戰下生命真諦

果啲老教授做得我阿婆

向難道挑戰
可能係靚女黎呢
不過係幾十年前姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞