中六果年,屌左個miss

421 回覆
161 Like 168 Dislike
Miss幾廿歲人咩風浪未見過
而且分手主因唔算係我識左女朋友
係因為我覺得同miss繼續落去冇結果
我諗miss都睇得通所以冇怪我
性質跟佢條仔趁佢病偷食好唔同

洗唔洗咁絕 block 哂人,知唔知miss 會好傷心

咁又唔係呀。 分手要狠。拖拖拉拉仲hurt

唔知miss 而家點呢

其實點會無將來都係你唔敢娶miss 者
樓豬幾多歲?
去到幻想世界也只能屌一個五十路是否一種可悲?

洗唔洗咁絕 block 哂人,知唔知miss 會好傷心

咁又唔係呀。 分手要狠。拖拖拉拉仲hurt

唔知miss 而家點呢

其實點會無將來都係你唔敢娶miss 者

咩唔敢 係冇諗過要娶
根本就當係玩具屌完就算。
佢講咁多都係d 詭辯黎
你仲諗住用主流既諗法去挑戰佢

咩愛要珍惜 愛要忠誠 愛要一生一世呢d野根本唔應用到係樓主個case

你個表情比得好撚衰
借口黎姐 Miss 幾廿歲人咩風浪都見過 但結果係Miss比左個處你 幾廿歲人佢拍過幾多次拖?紅字係唔gur樓豬你嫌棄人飛人仲屈人唔傷心睇化晒
宜家單向屌西咩
上面拍過拖未
仲未有
沒了
我寫得真係咁好睇咩
我呢啲中文辣殺黎,只不過想share啲經歷啫
想睇甜去第二到睇啦
沒了
我寫得真係咁好睇咩
想睇甜去第二到睇啦

快d搵返miss 啦
沒了
我寫得真係咁好睇咩
想睇甜去第二到睇啦

其實唔係話要寫得好睇既
寫得夠真事易代入就ok啦
有時用太多字作形容變相簡單複雜化咗
不過我唔係讀文學就可能理解唔到當中字既美啦
唔通飛左依家條女咩
件事搞掂左唔想煩了
唔通飛左依家條女咩
件事搞掂左唔想煩了

你掛唔掛住miss
唔通飛左依家條女咩
件事搞掂左唔想煩了

你掛唔掛住miss

佢煮嘅野食跟甜品
你話我on9又好乜都好

點睇都係miss正d,又索又姐姐feel,仲要係中學雞時代高不可攀既miss,果種征服感真係爽爆
最重要係只講心唔講金,唔使驚無銀兩比人飛

加上miss又識煮野食,應該都識照顧樓豬
除左年齡各方面真係無得輸

如果不生小朋友就話姐,
不過比我選,我都會選miss.又有錢,又有錢
最大問題係我接受到唔代表我屋企人接受到
我老母都唔知點叫佢好啦,同佢差唔多年紀
o介紹比我識好嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞