【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯X

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

呢度有無Tim BB fans

Tim Hecker - Love Streams

想聽好耐一直唔記得

由邊隻開始聽好?

想聽好耐一直唔記得

由邊隻開始聽好?

我自已鍾意Virgins
其次Ravedeath 1972

想聽好耐一直唔記得

由邊隻開始聽好?

Virgins
話時話morrissey巴打
你部ipod touch買左幾多gb?
我都心思思想買部
順便又可以搵男精靈吹水
我都心思思想買部
順便又可以搵男精靈吹水

你不如去apple store 做啦
我都心思思想買部
順便又可以搵男精靈吹水

IFC? Festival Walk?
我都心思思想買部
順便又可以搵男精靈吹水

間唔中去下就話開心啫
日日番工就唔係咁講
我都心思思想買部
順便又可以搵男精靈吹水

IFC? Festival Walk?

六間都成日去
我都心思思想買部
順便又可以搵男精靈吹水

其實想搵男精靈抄牌吹水唔洗特登買嘢㗎
直接入去就ok

臨瞓前之選, beautiful 🎻🎹
Anoice "Remmings"
我個Spotify 冇所冇link
聽埋呢首

呢個係頭先post個anoice 嘅主腦, 都係好sad但又好靚

https://open.spotify.com/track/6GPxy2LeeoK4Az4Cmm8DPQ?si=UlgUG8Mi

啱啱去咗Apple 都唔知點解仲咁多人 又無新嘢出
啲仔唔得 啲女仲唔得 反而啲大陸妹幾大波
熱到喺商場都想中暑
臨瞓前之選, beautiful 🎻🎹
Anoice "Remmings"
我個Spotify 冇所冇link

呢幾日都係聽佢瞓
熱到喺商場都想中暑

iPad Pr/iMac/MacBook新出
iPod Touch減價
同埋長期有超多大陸人買紅色iPhone
我呢期都想買番部iPod Touch留念

我去親都有正仔同我吹水
我懷疑佢地已經暗中認得我
熱到喺商場都想中暑

iPad Pro/iMac/MacBook新出

我去親都有正仔同我吹水

凍嘅時候要跳舞 熱嘅時候更加要跳舞
熱到喺商場都想中暑

iPad Pro/iMac/MacBook新出

我去親都有正仔同我吹水

【求雨】

Vodka Rain
Faint

http://www.xiami.com/album/kgTDd8735?spm=0.0.0.0.LV4Mx9
#korea #indie rock #indie pop #ballad
熱到喺商場都想中暑

我今日仲要去行山。返黎先睇到新聞有幾個人行山中左暑
熱到喺商場都想中暑

我今日仲要去行山。返黎先睇到新聞有幾個人行山中左暑

我淨係落街買飯已經熱到想死

早兩日同我食mos burger果個同事都話佢今日會行山
【求雨】

https://www.youtube.com/watch?v=H8vgFqUUHyg
#JK Kim Dong Uk #Vocal Jazz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞