【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯X

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
九月我應該係睇Diiv同Motorama

Diiv 我都想去 ....
http://www.pitchfork.com/reviews/albums/arcade-fire-everything-now/

Pitchfork大義滅親,Arcade Fire光環盡失
汪阿蛆表示願意取代Regine延續樂隊愛国之火

我會俾6.5
不過又係啲屬於一年後唔會返聽系列

頭先lunch聽完一次
應該一個禮拜後已經唔會番聽

積下口德啦 連登舊登應該有唔少AF fans

但呢隻真係講唔過去喎
http://www.pitchfork.com/reviews/albums/arcade-fire-everything-now/

我會俾6.5

頭先lunch聽完一次

但呢隻真係講唔過去喎

做人坦白得來有啲保留好

我會俾6.5

頭先lunch聽完一次

但呢隻真係講唔過去喎

做人坦白得來有啲保留好

一個禮拜好冇保留咩
大把碟我聽到一半已經知道冇下次

我會俾6.5

頭先lunch聽完一次

但呢隻真係講唔過去喎

做人坦白得來有啲保留好

一個禮拜好冇保留咩

你篇Vince仔寫成點
諗著一路睇一路聽多次

我會俾6.5

頭先lunch聽完一次

但呢隻真係講唔過去喎

做人坦白得來有啲保留好

一個禮拜好冇保留咩

你篇Vince仔寫成點
諗著一路睇一路聽多次

聽晚............掛
你地就好啦又mew又DIIV
我都係睇Bon Iver同national咋

你估我十一月無National睇咩?
我仲可以睇多次GYBE
嘩屌你老味Arcade Fire

不如改名做arcade direction啦

你改名做Sevenhead 啦

所以我唔覺得自己冇口德

你改名做Sevenhead 啦

ok喎

Apple music都唔錯 聽歌有歌詞睇

好似得spotify冇
不過我當初揀蘋果而唔用spotify主要係因為蘋果多啲k indie。

鹿仔鼓佬solo project

Ambient, Electronic, Dance, Minimal Techno, Experimental

其實玩得真係唔錯,鹿仔成隊嘢啲solo project都好撚好J,仲好J過Deerhunter
今日輪到我搭巴士俾肥婆糟,成層得佢講緊野,仲要講是非

所以我選擇左搭叮叮

坐隔離我著短褲比肥婆抽水
隻手成日掂過黎

所以我選擇左搭叮叮

睇錯打叮叮

所以我選擇左搭叮叮

睇錯打叮叮

又得姐

鹿仔鼓佬solo project

Ambient, Electronic, Dance, Minimal Techno, Experimental

其實玩得真係唔錯,鹿仔成隊嘢啲solo project都好撚好J,仲好J過Deerhunter

想lotus plaza再出碟

deerhunter個bass (josh)有冇solo project

坐隔離我著短褲比肥婆抽水
隻手成日掂過黎

呢期搭車多靚仔坐隔離
心情愉快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞