【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯X

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

我諗我係5-6之間....

啱啱見到有個經典hip hop album post, 不如你出去學下嘢

邊度?

一人一隻經典hip hop專輯
https://lihkg.com/thread/338788/page/1?ref=ios

唔講喇
講Common, Nas, Mos Def呢啲講到口都臭
Kendrick Lamar呢啲又紅到唔講大家都識

聽咗Tyler隻新碟未

聽左
好過上兩隻
有冇人聽Andrew Bird? 今日有場戶外show免費, 諗住去睇下, 以前有聽嗰陣都冇睇過佢現場, 好多年冇聽bird
http://www.pitchfork.com/reviews/albums/arcade-fire-everything-now/

Pitchfork大義滅親,Arcade Fire光環盡失
汪阿蛆表示願意取代Regine延續樂隊愛国之火

我會俾6.5
不過又係啲屬於一年後唔會返聽系列

連Lana Del Rey都高分過AF

Lana Del Rey隻碟除左難聽左少少之外都唔太難聽丫
個個都聽,你估個個都想聽咩

Charli XCX好唔好聽
有冇人聽Andrew Bird? 今日有場戶外show免費, 諗住去睇下, 以前有聽嗰陣都冇睇過佢現場, 好多年冇聽bird

咁多show睇

啱啱見到有個經典hip hop album post, 不如你出去學下嘢

邊度?

一人一隻經典hip hop專輯
https://lihkg.com/thread/338788/page/1?ref=ios

唔講喇
講Common, Nas, Mos Def呢啲講到口都臭
Kendrick Lamar呢啲又紅到唔講大家都識

聽咗Tyler隻新碟未

聽左
好過上兩隻

我好鍾意
即刻訂咗隻膠 運費好貴
但佢寫住available only one time 無計

咁多show睇

不嬲都多, 但就係暑假多免費show, 星期日Liam G都係唔駛錢

下個禮拜原本linkin park 都有場免費show

我會俾6.5

好難聽
呢條女唔知點解第一眼已經唔鍾意

咁多show睇

NYC呀 你估腥港咩

咁多show睇

NYC呀 你估腥港咩

成日話咩紐倫港 真係垃撚圾都不如

我會俾6.5

好難聽

我係睇你嗰條片先第一次聽佢嘅歌

好難聽

我係睇你嗰條片先第一次聽佢嘅歌

唔係條片咁多仔我都唔會理佢
條片我其實mute左
唉,所以我都話睇既時候係有d悶同失望
完全係sell out緊自己
唉,所以我都話睇既時候係有d悶同失望
完全係sell out緊自己

live都係好睇嘅, 個set都仲幾多舊歌
原來bbng出咗新碟
冇人講
原來bbng出咗新碟
冇人講

完全唔知
原來bbng出咗新碟
冇人講

你講緊Late Night Tales嗰隻compilation咋?
原來bbng出咗新碟
冇人講

你講緊Late Night Tales嗰隻compilation咋?

原來compilation 嚟
冇嘢lu
原來bbng出咗新碟
冇人講

冇嘢lu

9up真係無成本
原來bbng出咗新碟
冇人講

冇嘢lu

9up真係無成本

原來bbng出咗新碟
冇人講

冇嘢lu

9up真係無成本

有shoegaze
咁有冇socksgaze
或者feetgaze

鹿叔請回答
有shoegaze
或者feetgaze

鹿叔請回答

作為男人我成日都leggaze
有shoegaze
或者feetgaze

鹿叔請回答

作為男人我成日都assgaze
有shoegaze
或者feetgaze

鹿叔請回答

作為男人我成日都assgaze

Zeemen
Sixteen Days

https://open.spotify.com/album/1LNFkjiddfU3g7RhN1uVsM
#korea #electronic #dance #techno
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞