歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (174) 你快樂所以我快樂

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
靚絕
傻啦笨大主力都唔係出女,係得閒得濟先出幾條女俾人砌下,你估佢有心出既話會衰得過壽屋?
希望佢快啲有心出打到壽屋破產
咁Bandai主力係邊?
好多MS都出到成篤屎咁
30MS數黎數去都係得第一隻貓女係做得好睇
要身材就要另外買body parts,不過都係50蚊左右
係勝在可以用HG殺肉夠方便
叫做得好睇
但同上面島田娘比真係唔同級別
最嬲既係我仲期望過bandai會進步,點知之後2,3,4,5,6,7都係咁既鳩樣,仲越做越衰
我都係放棄等8月買壽屋隻天照好過
傻啦笨大主力都唔係出女,係得閒得濟先出幾條女俾人砌下,你估佢有心出既話會衰得過壽屋?

真,BANDAI癲起上黎,連佢自己都驚呀
請問水星魔女果兩條女係有冇心出
必須潑個冷水, Bandai主力未出.
我估係RX-78
買唔到既未主力
頭係SHF
身係FRS
要你兩隻買哂
應該喺俄羅斯
老老豆豆,我就最撐BANDAI既
如果佢好似壽屋咁用相同既價錢出盡全力出機娘,邊撚到有得輸
亦因為咁,所以咁多年都無乜發癲,廢事嚇親自己
有心出到pat 屎咁
主力去左搞手機app
龍珠改下衫既色就幾十億收入
整膠死扭爛扭先得幾千萬

係嘅係嘅
反正屋企位置有限,直接買壽屋女女啦
成品唔計,而家講緊模型部
未砌過壽屋
想問吓新手入坑有邊隻係適合素組?
其實b社呢d 廠會有咩進步空間真係好值得討論
已經劃左位模型打低價搶market
又要唔咸濕全年齡向
最緊要係冇d人係整女方面有審美眼光
冇可能會冇外部協力同監修之下出到隻你地心目中又平又靚又可愛既囡
咁之前不可動既明日臭同初音都ok 既
你講咁多把撚,講到尾一句姐係無心做
因為我未發功呀麻, 我發左功變副麻雀出呢都仲得
labo 就係有外人監修
alter做原型
如果張用果隻技術去做一隻12"既機娘,我保守估計一定要過千蚊盒
不過出到黎應該會超靚
star wars 系列睇得出如果bamdie 肯落力,唔一定隻隻人仔都要整到龍珠咁既肌肉人既
所以唔係bamdie 做唔到,而係佢唔鳩做
呢方面真係抵屌既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞