歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (174) 你快樂所以我快樂

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
玩四驅車/搖控車仲多嘢拎啦
某啲場洗筆水有提供
有啲場係底座都要自己買
如果真係成日去租locker 係一個好選擇好多都係一百一個月
租個locker
擺係車尾箱又得
租完locker,每次雙手fing fing插住個褲袋去噴油都不知幾型
最後成品都放埋係個到?
插住去,無話插住走
影完相
拆返開
包好
拎走
好似用左4隻 不過分別唔太大
以前有一期鐘意iron man, 佢就買左隻q版iron man, 有一期迷緊saber 就買左隻figma , 但全部都係老番黎
新入坑女女模型, 想問下易砌同分色黎計, 壽屋既女神裝置系列最好?
易砌同分色既話就係創彩少女
想知多D神女裝置就可以睇下呢位巴打既鳩UP意見
https://sites.google.com/view/lihkg-model/%E6%A8%A1%E5%9E%8B%E7%B0%A1%E8%A9%95/%E5%A5%B3%E7%A5%9E%E8%A3%9D%E7%BD%AE%E7%9F%AD%E8%A9%95?authuser=0
好detail 慢慢爬下先, 唔該哂
一開始可以買隻平少少,或者喺其他巴打收隻山積,當係儲經驗又可以care free啲咁砌。尤其是如果你想做無縫之類。

利:咁啱近排送左一隻俾fd
睡衣龍女
其實巳經砌左隻小惡魔, 對比N年前砌過隻轟雷, 易砌+靚左N倍 所以想搵番咁上下質素黎砌, 不過行一轉模型舖, 款式+唔同廠數量何其多 另外都想問問alphamax 質素如何? 對佢隻埃及妖后好有興趣
好撚q
有無縫玩
有水貼玩

好少補色
冇裝備 成隻上色都易
質素係ok

膠料差壽屋少少
身形肉感啲
少少高低級 磨一磨就ok
分模線都係有

最緊要隻造型啱自己心水
我淨係買左條埃及女,無買佢後面隻野。
砌完感覺一般啦,唔太啱自己口感。

巴打砌得好靚 不過舖頭現貨好似唔多覺, 都睇中下面隻小芦睦海, 唔知有無咩評價? btw 見 30ms 女女大廠之餘又平好多, 但唔多覺有巴打砌, 係咪有咩原因?
30MS好樣衰(真係個樣衰好呆),
D素體冇咩身材曲線,
D裝好似平成品咁,
好似好平咁,其實分開一版版賣加埋貴過壽屋,
仲要唔一定買到成日畀炒狗拎左去炒一係上PB自己炒,
咁識做生意邊個會砌丫
要玩就直接玩自己啱口味同性僻既,唔好貪平呀
"Alice Gear Aegis本身就係另一個原創作品,佢地設計果陣基本上係無必要考慮過模型化既可行性,所以你要有補色補到你痴線既心理準備。"
件裝藍色成型我要手油補返白色補到我想喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞