【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (6)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
原來呢度都咁多人用xp
個人感覺更新完慢過之前version關左影片個app
更新完後都廢事開番個app試

唔係掛
依家用勁耐都唔會熱喎
XZ剛update,暫時正常

正常咁lag同發熱?
XZ琴晚update完用到依家
部機好似變番正正常常 最少打機無再窒過
上完7.1之後窒左成個月 終於解脫
xzs up完好似比上個patch好左
今次冇事嘞掛
睇定d, 過兩日先update

可能聽朝起身個個話lag到要restart

正常咁lag同發熱?

呢秒未有lag同發熱
我部X升完都係錄唔到片

xz用了一個下午 冇乜事
睇定d, 過兩日先update

可能聽朝起身個個話lag到要restart

xp up左同未up都要一日restart 2次

未裝最新果個update,上次裝完之後update咗Xperia Home同disable咗Movie Creator正常返d,起碼無reboot一日都唔覺lag。

不過仲係經常refresh app

xz用左2個月日日都想dum爛部機

唔明點解可以咁撚伏
之前用咁多部都未試過2個月就咁撚樣
台版xzp已有45.0.A.7.90更新
香港好彩既1-2個星期後可能出

更新左啲咩

wifi fix同7月補丁
你老母我開始del唔到相

更新左啲咩

wifi fix同7月補丁

外國同期升咗七月patch嘅xzp xzs xz xp xp x xc
香港差xzp未上patch

xz用左2個月日日都想dum爛部機

唔明點解可以咁撚伏
之前用咁多部都未試過2個月就咁撚樣

ching裝最新7.1.1先
你老母我開始del唔到相

清除相簿app資料

更新左啲咩

七月patch
台灣更新完支援4AC
有冇人覺得連登好似慢咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞