【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (6)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
今日朝早拎上去整
8點前真係拎得部機

正常機四個鐘,配件兩個鐘,多人另計
仲有人買xz 唔好貪平啦

正正經經買部xzp用夠兩三年 好過買部xz用半年就出事 呢度大把苦主
月經

devil case, rasta banana, ray-out

大家會點揀佢哋d 殼同貼?

devil case 金屬邊殼知唔知香港邊度有??
refEVILCASE SONY XZP 鋁本色/粉銅 鋁框新色到!
官網購買► https://goo.gl/ydHon3
數記4698 xzp 跟貼套 sony 旅行袋set 同多3個月保好想衝
仲有冇其他地方抵買
定真係上肥花收兩年保
有帶人知csl 現有客買幾錢
數記4698 xzp 跟貼套 sony 旅行袋set 同多3個月保好想衝
仲有冇其他地方抵買
定真係上肥花收兩年保
有帶人知csl 現有客買幾錢

定係等下xz1
今日買左xz

新機順唔順

新機實順啦
用耐啲就唔知點
出機送套貼,買滿300蚊減30百佳券,一個杯
試左影相,真係幾垃圾下,同我部紅米note4x差唔多 乜撚野事

正正經經買部xzp用夠兩三年 好過買部xz用半年就出事 呢度大把苦主

xz有咩事 google下先
今日買左xz

新機順唔順

新機實順啦
用耐啲就唔知點
試左影相,真係幾垃圾下,同我部紅米note4x差唔多 乜撚野事

邊度買,幾錢,你用自動定手動影
今日買左xz

新機順唔順

新機實順啦
用耐啲就唔知點

兇宅2998,用恆生卡用android pay有170 cash dollar
自動影
用紅米note4x同xz拍埋一齊影,再睇返兩張相,啲細節位4x仲好過xz
係咪要手動先影得靚

好似都係話更新完好lag?
前幾頁有巴打又話更新到最新,再停用啲app有好大改善
今日買左xz

新機順唔順

新機實順啦
用耐啲就唔知點

兇宅2998,用恆生卡用android pay有170 cash dollar
自動影
用紅米note4x同xz拍埋一齊影,再睇返兩張相,啲細節位4x仲好過xz
係咪要手動先影得靚

睇返恆生個網,原來係有270 cash dollar
今日買左xz

新機順唔順

新機實順啦
用耐啲就唔知點

自動影
係咪要手動先影得靚
係手動影先靚
今日買左xz

新機順唔順

新機實順啦
用耐啲就唔知點

自動影
係咪要手動先影得靚
係手動影先靚

唔撚係掛,女朋友唔識搞呢啲,畀佢屌死啦今次
今日買左xz

新機順唔順

新機實順啦
用耐啲就唔知點

自動影
係咪要手動先影得靚
係手動影先靚

唔撚係掛,女朋友唔識搞呢啲,畀佢屌死啦今次

醒醒啦,連登仔點會有女

做乜鳩...

岩岩停果幾個鐘就有改善,好快打回原形,每日一reboot係基本野

岩岩停果幾個鐘就有改善,好快打回原形,每日一reboot係基本野

岩岩買返黎係6.0,用落ok順,一up上7.0 開始lag
XZ用家 唔好升7.0 就得

但影相都係會油畫..開多幾個大app會lag係常識...

俾多一千幾百買xz premium咪乜事都冇 講到口臭

Xz premium內部設計大改過黎 就算拍4K片都唔會再發熱 所以可以用盡粒835的性能 ufs2.1 r/w神速 影相save相拍得住iphone7plus速度 個鏡頭不再油畫 係真正的top flagship 唯一衰在大部左d

XZ, XZs用舊內部設計 鏡頭同SoC好近 一發熱就玩完 lag機 彈app乜都齊 加上sony上一個rom寫得差 用得耐會食電
而且機機仲係用eMMC..... r/w都慢到仆街 save相都要load一秒左右 基本上就係sony一貫 "一手價錢 二手科技"的產品 點解仲要貪平去買呢
得罪講句,devilcase bumper 好唔襯xzp ..,
本身部機已經大部

z5p就襯,xzp有種怪怪地嘅感覺

我覺得係xzp太重同闊,始終要番膠先得

我都覺得devil case bumper 唔適合 d細細粒個d大用
好似我咁上下大高大嘅人用 ,渣上手就啱啱好,睇落比冇用case個陣仲有加成,霸氣左
得罪講句,devilcase bumper 好唔襯xzp ..,
本身部機已經大部

z5p就襯,xzp有種怪怪地嘅感覺

我覺得係xzp太重同闊,始終要番膠先得

我都覺得devil case bumper 唔適合 d細細粒個d
好似我咁上下大高大嘅人用 ,渣上手就啱啱好,睇落比冇用case個陣仲有加成,霸氣左
XZ用家 唔好升7.0 就得

但影相都係會油畫..開多幾個大app會lag係常識...

俾多一千幾百買xz premium咪乜事都冇 講到口臭

Xz premium內部設計大改過黎 就算拍4K片都唔會再發熱 所以可以用盡粒835的性能 ufs2.1 r/w神速 影相save相拍得住iphone7plus速度 個鏡頭不再油畫 係真正的top flagship 唯一衰在大部左d

XZ, XZs用舊內部設計 鏡頭同SoC好近 一發熱就玩完 lag機 彈app乜都齊 加上sony上一個rom寫得差 用得耐會食電
而且機機仲係用eMMC..... r/w都慢到仆街 save相都要load一秒左右 基本上就係sony一貫 "一手價錢 二手科技"的產品 點解仲要貪平去買呢

差兩千 唔係差一千幾百
諗住等xzp跌價再買部比自己

岩岩買返黎係6.0,用落ok順,一up上7.0 開始lag

我都想降返落6.0

上7.1會唔會好返啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞