【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (6)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
英京4830
47xx有望

挨mobile 現金價已經係

有咩送
依家出XZ Premium $4698 遲唔遲
部Z5 Premium 有fd 肯接手

做乜咁樣玩9個fd呀

佢個FD可能同佢爭過女黎

唔撚係掛
另外,罪大依家可以比$318 加多1年保
之前4998兩年保無買一路耿耿於懷,
依家可以補返飛

做乜咁樣玩9個fd呀

唔撚係掛
依家可以補返飛

點樣買額外保養,有d想換xzp
XZ用家 唔好升7.0 就得

但影相都係會油畫..開多幾個大app會lag係常識...

俾多一千幾百買xz premium咪乜事都冇 講到口臭

Xz premium內部設計大改過黎 就算拍4K片都唔會再發熱 所以可以用盡粒835的性能 ufs2.1 r/w神速 影相save相拍得住iphone7plus速度 個鏡頭不再油畫 係真正的top flagship 唯一衰在大部左d

XZ, XZs用舊內部設計 鏡頭同SoC好近 一發熱就玩完 lag機 彈app乜都齊 加上sony上一個rom寫得差 用得耐會食電
而且機機仲係用eMMC..... r/w都慢到仆街 save相都要load一秒左右 基本上就係sony一貫 "一手價錢 二手科技"的產品 點解仲要貪平去買呢

差兩千 唔係差一千幾百
諗住等xzp跌價再買部比自己

我等埋今個月佢發佈,如果都係冇咩優惠直接買算

做乜咁樣玩9個fd呀

唔撚係掛
依家可以補返飛

罪大fb 有link, 撳入去入imei 就有報價
幾時先有得升

做乜咁樣玩9個fd呀

唔撚係掛
依家可以補返飛

只係代俾原價咁多嘅維修費,例如你當初買五千,整兩次用咗五千四,佢只係代俾五千你
以我用保養嘅速度兩秒用曬
仲要唔包防水同防水膠

做乜咁樣玩9個fd呀

唔撚係掛
依家可以補返飛

只係代俾原價咁多嘅維修費,例如你當初買五千,整兩次用咗五千四,佢只係代俾五千你
以我用保養嘅速度兩秒用曬

但你諗下,個保養380就買到算係咁
仆街 部XZs彎撚咗
放枱面用唔撚平
仆街 部XZs彎撚咗
放枱面用唔撚平

點解會咁
仆街 部XZs彎撚咗
放枱面用唔撚平

點解會咁

search過好多人有呢個問題
用緊Z5, 有冇非透明硬殼推介?
https://youtu.be/g2Mu6Q3hqJc

Camera distortion sony
有無巴打介紹下邊到有d靚既mon貼(唔要啜手,唔要玻璃貼,盡量貼哂d邊位) 連機背貼

揾過信和無隻岩feel
有無巴打介紹下邊到有d靚既mon貼(唔要啜手,唔要玻璃貼,盡量貼哂d邊位) 連機背貼

揾過信和無隻岩feel

咩機
入手左XZP

where and how much
https://twitter.com/evleaks/status/896191945701249024

Android O 0821發佈
預計當日Sony會出埋update list

揾過信和無隻岩feel

咩機

唔記得講係XZP
信和個靚女姐姐都話就算行雲成個信和都係呢d得呢d mon 貼

揾過信和無隻岩feel

咩機

唔記得講係XZP
信和個靚女姐姐都話就算行雲成個信和都係呢d得呢d mon 貼

imos 3as應該係香港就咁買到最好既膠貼
https://twitter.com/evleaks/status/896191945701249024

Android O 0821發佈
預計當日Sony會出埋update list

香港2046都未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞