【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (6)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
點解咁多苦主仲繼續用

因為未搵到機岩心水換

因為係港版sony on9
更新甩到仆街
話有事又唔鳩理
明明係sony嘅錯唔通一部一年未夠嘅機又要換?
香港消費者慘過食屎

我真係習慣一年換一部
點解咁多苦主仲繼續用

因為未搵到機岩心水換

更新甩到仆街
話有事又唔鳩理
香港消費者慘過食屎

我真係習慣一年換一部

習慣同間野出部伏機/垃圾cs兩回事
咁搞法,部電話實過唔到初一,呢幾日backup

琴晚變埋磚頭,backup都backup切,sony真好野,等陣上去嘈佢
點解咁多苦主仲繼續用

因為未搵到機岩心水換

更新甩到仆街
話有事又唔鳩理
香港消費者慘過食屎

我真係習慣一年換一部

習慣同間野出部伏機/垃圾cs兩回事

我部野三月份因為壞過拎過上去整,先換完部全新OR翻新既俾我。其實我對佢CS印象幾好 不過無咩野都唔會再用SONY。。

琴晚變埋磚頭,backup都backup切,sony真好野,等陣上去嘈佢

叉返電醒返,琴晚60幾%變0%

死完機,竟然順返
ram只係用左7成

死完機,竟然順返
ram只係用左7成

依家一切正常,快返無lag,大家可以試下放電睇下成唔成功
xzp 太陽台$4998

Sony 兩個月跌1k是常識吧
又有野更新,有冇死士去試

如果係xp/xz咁就係解決爆ram問題

上台先係喎

咩機
部XZ已經lag到唔可以正常用…
突然覺得老豆部Nokia 6順撚到

上台先係喎

仲要簽24個月

上台先係喎

仲要簽24個月

去華x/英x買仲好
大家只要整死部機至黑mon 放電至0%,就會回復正常
想問一下
我而家仲用緊部Sony XP, 一轉app (禁個正方形格仔)
d app就會reload過, 即係由頭轉入去game既開始畫面
攪到我玩game好唔方便, 甚至由app轉chorme, 個chrome都會幫我refresh左
到底係咩原因

7.1.1更新已經哀鴻遍野

you are not alone
想問一下
我而家仲用緊部Sony XP, 一轉app (禁個正方形格仔)
d app就會reload過, 即係由頭轉入去game既開始畫面
攪到我玩game好唔方便, 甚至由app轉chorme, 個chrome都會幫我refresh左
到底係咩原因

7.1.1更新已經哀鴻遍野

you are not alone

伏左成個月都仲未出更新fix
罪大係咪趕客
部z5p繼bootloop之後,依家連mon都唔撚著

上台先係喎

仲要簽24個月

去華x/英x買仲好

剛剛去左百記出機, 標價$5998 - $200, 匯豐信用卡6%回贈, Apple Pay/Android Pay 4%回贈

去大鋪買好似穩陣的, 起碼10日換機未試過唔肯換

BTW: 鏡黑真係好正, 一開盒見到黑中有啲藍藍地色(唔識形容), 真係心底有"嘩"一聲既感覺, 部死人DEMO膠機真係差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞