【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (6)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
有冇巴打知 price. com有幾間賣xzp 43xx 行貨信唔信得過
有冇巴打知 price. com有幾間賣xzp 43xx 行貨信唔信得過

不了

要特約先有保
屌佢老母係咁突然自動熄機,又要洗機
如果唔得聽日又去唔到整機
終於都有得up
到底xz1出xzp仲有冇可以有咩優惠
到底xz1出xzp仲有冇可以有咩優惠

減價咪係最大優惠

升完xz 個whatsapp做嘜鳩
xz升完tethering連到部電話,但上唔到網
xz升完tethering連到部電話,但上唔到網

呢頭出完呢句嘢,嗰頭又上到網
屌佢老母係咁突然自動熄機,又要洗機
如果唔得聽日又去唔到整機

用電腦還原試下
xc有ota
升咗一日後都係keep住1.2gb free ram

想問呢個畫面係點入?升完7.0之後只係睇到平均紀憶體用量

設定>開發人員選項>執行中的服務
2018有冇one sony
用緊s8要忍一年先換
用緊s8要忍一年先換

其實一直都one sony 緊
xz順咗

其實6.0.1已無

設定>開發人員選項>執行中的服務

ps 開發人員選項要狂撳版本號碼
用緊s8要忍一年先換

其實一直都one sony 緊

XZP集各部門之大全
希望下年有全面Mon。
希望下年有全面Mon。

諗下好縮上下巴都難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞