【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (6)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4551/208840/

係咪加咗個sensor??
除咗三重sensor+NFC
會加啲咩?

呢個真係唔知,可能佢留位做得對稱d掛

但xz compact都多咗
又要等多幾日先知答案
xzp裸跑左三星期 mon 無花
鑽石邊就開始有甩油

係咪左右膠邊框?
係就正常 我上網睇有唔少

上下金屬邊
我都有少少唔明顯

唔係呀化
成日除套會唔會甩油?
之前z5p成日除套個角甩油
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4551/208840/

會加啲咩?

咪多左nfc囉
想問你地xzp 多數用咩mon貼
我見到上面有人用咩ray-out玻璃貼,但我見到係會擋住個sony logo
想問有冇D mon貼係全版而又唔會擋到sony logo
係唔係玻璃冇所謂 因為發現好難買
我見到上面有人用咩ray-out玻璃貼,但我見到係會擋住個sony logo

唔知有冇睇錯

嚴選名膜

嚴選名膜

唔用最好

嚴選名膜

唔用最好

如果唔用,個mon會唔會好易花
新力
有冇人覺得XZP更新完食電左

照返平時咁用, 依家得返30幾%, 之前都仲有起碼50%

我覺
之前由番工到收工都係用左15%左右
更新完之後升到2x-30%
XC宜家個藍牙成日自動開
(好肯定今日無用過藍牙)

更新完洗一洗機
唔係nfc同藍芽會係咁有error
有冇人登記XPZ個免費延長一年保養入到去個網站係要比錢

你有冇張卡?
xzp要限期之前買先多一年保

有嗰張卡,跟張卡個網址去嗰個保養網入完資料叫你揀保養計劃,唔揀又冇得繼續,完全唔知點登記

好似要簡左計劃再入卡

揀咗計劃就要你比錢,唔揀又冇得繼續

你有冇張卡?

有嗰張卡,跟張卡個網址去嗰個保養網入完資料叫你揀保養計劃,唔揀又冇得繼續,完全唔知點登記

好似要簡左計劃再入卡

過左入卡期限?

嚴選名膜

唔用最好

如果唔用,個mon會唔會好易花

乜撚玻璃貼買返黎2個禮拜一係裂一係爆
一換又舊幾2舊水 根撚本呃錢
屌你老母一鳩裸跑 xz大半年乜事都冇
框就趺到崩左少少 mon乜事都冇
真心覺得自己以前買埋d閪貼on撚鳩

你有冇張卡?

好似要簡左計劃再入卡

過左入卡期限?

部機六月尾買,張保養卡卡寫八月尾

更新完洗一洗機

點洗機?
reset ?
好大陣仗喎

更新完洗一洗機

點洗機?
reset ?
好大陣仗喎

原來係個仆街蘋果動
會自動開藍牙
我想問一下各位巴打, 我想買xzp , 但見到台灣mxxxx01 , 勁多人討論xzp既問題
其實係唔係真係QC咁多不良?
我想問一下各位巴打, 我想買xzp , 但見到台灣mxxxx01 , 勁多人討論xzp既問題
其實係唔係真係QC咁多不良?

個人無乜事

會加啲咩?

咪多左nfc囉

加咗個software叫3d creator乍嘛

嚴選名膜

唔用最好

啱呀
有冇人覺得XZP更新完食電左

照返平時咁用, 依家得返30幾%, 之前都仲有起碼50%

我覺
之前由番工到收工都係用左15%左右
更新完之後升到2x-30%

我都覺
.120 食電咗 彈app多咗 ui好似lag lag哋 有無人有同感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞