【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (6)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
等9月先出定係依加都差唔多

睇你想要輕啲定4K

sor,係想問xzp既價錢

未必跌得多 XZ1都係玩軟件 好似XP去XZ咁
似終XZP有4K

xzp 呢D係全年旗艦
zx1只係過度產品

但輕薄啲
依家4998 買xzp 得15個月保會否有點on9....
定上肥花4600收部兩年保既好過

全新上台機好似4700咁上下
要搵一齊拎個D

邊間

要搵一齊拎個D

邊間

睇下肥花有冇人放
罪大18:9/18.5:9高佔屏比幾時出

但係iphone有個 home button係下巴啵

但係iphone有個 home button係下巴啵

夠有個喇叭
ISCO22 巴打係咪有XZ港版7.0既ROM,想搵你幫手俾一俾我

我係35升上去
搞好耐
有冇人知xzp邊隻mon貼好d

自己爬上去

爬左
都係搵唔到

自己爬上去

爬左
都係搵唔到

自己爬上去

爬左
都係搵唔到

香港有冇街鋪有?
唔敢自己痴

要搵一齊拎個D

邊間

太陽台已經4998
部 x performance disable 左個movie creator 後
free ram keep 住920MB,
似乎又可以頂多一排
依家買xzs會唔會好on9
隻藍色幾靚
隻藍色幾靚

隻藍色幾靚

明知山有虎....

依家只有xzp買得過 其他都係上一代電子垃圾
SONY已經對影片建立工具推送更新
可以去啟動後到Play商店更新最新版本
之後重新開機
確定頓的狀況沒了
之後重新開機
確定頓的狀況沒了

之後重新開機
確定頓的狀況沒了

尋日xzp的確收到更新
等9月先出定係依加都差唔多

睇你想要輕啲定4K

sor,係想問xzp既價錢

未必跌得多 XZ1都係玩軟件 好似XP去XZ咁
似終XZP有4K

xzp 呢D係全年旗艦
zx1只係過度產品

應該係到下一部4k前都係旗艦
港版 XZs、XZ、X Performance 及 X Compact 已更新至七月安全修補層級
https://xperia.kckk.co/2017/07/july2017patchk.html

自己爬上去

爬左
都係搵唔到

香港有冇街鋪有?
唔敢自己痴

港版 XZs、XZ、X Performance 及 X Compact 已更新至七月安全修補層級
https://xperia.kckk.co/2017/07/july2017patchk.html

有老鼠升咗味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞