做過或者做緊服務性行業嘅你 聽過客人問得最on9嘅問題係咩

800 回覆
44 Like 738 Dislike
戇鳩先以為你個戇鳩答案真係答咗,事實證明戇鳩嗰個係你。你冇撚腦叫你諗又真係難為咗你,你只勝任入筷子,點會識得應對客人
其實我點答同條問題on唔on9無關係,明?
繼續thanks
Sorry,你點講都好啦,你真係好似我一個親戚,大大聲咁,問佢做邊行原來比人炒左,無工開
同埋你真係好岩做d工廈保安,日日大大聲罵,但其實無人理你
你嘅戇戇鳩答案根本就冇解決到問題,即係廢人講廢話,你有冇驗過智商?咁撚閪蠢
你連基本技巧都唔識就去死啦,書又讀唔成工又做唔掂,社會地底泥
依家唔係要解決問題
係講緊條問題on唔on9
都話條問題係十分legit,戇鳩嗰個係你,仲未撚明?仲話唔係要解決問題,咁你返工嚟做乜?
唉,讀唔讀得成書都無所謂啦,地唔地底泥都得,我都無求咩
每日返工輕鬆開心,我又買左樓,每月供完樓食完飯,又有錢剩
你呢?平時有咩世藝丫?上黎連登講服務?小心三高丫
都話你未俾條問題legit嘅reason
咁都唔明?

我知你俾唔到所以先東拉西扯 我明架
我就享受緊退休生活,我唔使做都有錢收,啱啱今晚結算又有舊錢,多過你 household income,乜你仲要做埋啲低三下四乞兒工咁撚可憐?我唔貪心,夠使就算,無謂太狼,求其每個月有一皮左右就滿足,美金。樓就供完九世,平時做啲自己鍾意做嘅嘢,吃喝玩樂睇書睇戲,趁仲行得走得又開放番就去吓旅行,都包括上連登屌吓你班廢柒,話唔定有一個半個俾我屌醒,叫做令世界更美好咁囉
夠唔夠食、好唔好食,呢類問題全世界客人都會問,全世界侍仔都識得解答,只有你班濕鳩港燦無知無識先覺得問錯。好明顯,你做嘅餐廳都係一樣咁濕鳩,你個經理自己都未學滿師,自己唔識答就由鳩你亂答,最方便做法係同你狼狽為奸一齊屌客,所以你咪學壞晒手勢囉
下嘛,你無寄託好易瓜老襯,醫生叫你唔好咁勞氣,三高丫你
你case2答法好好 俾客知呢個時間司機都食緊飯
我成日都驚司機送貨嚟但我出咗去買飯
好唔好食係問緊 你覺得好唔好食
全部係已知當然答得出
講主觀感受無問題 (真假另計

而我提出嘅問夠唔夠我哋食
當中嘅"我哋"係unknown.
And thats why我覺得條問題on9

另外on9 同錯又係兩個慨念嚟
你可以問呀 唔係錯架 係on9之嘛

明我點解話你東拉西扯未?
所以咪話你戇撚柒鳩囉!個客第一次去你間死人黑店,唔知啲嘢份量幾大,唔問伙記唔通問關老二呀?你唔識答就簡單承認你戇鳩你笨柒你豬閪唔識答,而唔係話人戇鳩!再醒你,你返去問吓經理應該點答,如果佢唔識,你就好快啲劈炮,去搵過間識答嘅。明唔撚明呀死低能柒?
再教精你多一樣,你錯晒焦點啦懵撚柒柒
有無得平
邊對筷子係公筷
搖撚準備
師兄邊間戲院?
師兄做乜舖頭?
你做盲人按摩師有無話過人腎虧?
所以譚仔扮演住一個好重要的角色
做戲院 啲客買飛嗰陣會問screen係咪喺前面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞