做過或者做緊服務性行業嘅你 聽過客人問得最on9嘅問題係咩

800 回覆
44 Like 738 Dislike
其實你話10小,5小,3小咪得囉,唔洗真係講鋪頭名嘅,都係個句:大部分客都係想有個概念比自己評估食唔食到

上面拎科學單位出嚟唔係我講
但係起碼人地都叫做諗辦法答個客

5星級同茶記緊係好多野都冇得比,但只係一條咁小既問題,答個客又冇成本,咁都唔用下腦,仲要當人on9,咁你咪永遠都係依個茶記lv囉
就算天氣我都提出左

問今日凍唔凍? 14度姐, 但有人仲可以著短袖,有人20度都仲要著住件風褸一樣道理。
佢地好撚得意咁攞左個‘科學數據’出黎以為自己好撚醒,但事實係我答左你度數都係冇答到你‘凍唔凍’,‘辣唔辣’。因哩個係相對‘感覺’,唔係一個數字!!

所以問人凍唔凍,辣唔辣都係on9!咁撚正就應問:幾多度?
係啦係啦,叻喇叻喇知你好撚型
Condom?

譚玉瑛姐姐,你含唔含呀?
盲人按摩師
入黎話你知啱啱已經買左,唔會再買住

但又要入黎

你會唔會食飽左再去餐廳然後同侍應講啱啱食飽唔會再食住
比哂錢嚟到現場會問點解你地咁貴?
唔知以為我地捉住佢隻手幫佢碌卡
茶記=大多數?

你真係井底之蛙
識就代表要答你?

有錢係咪要送比你
想跟你想學下嘢,雖則我唔係做飲食
我無點幫襯過譚仔,10小,5小,3小即係幾辣?
你咩態度?知唔知客人係咩?
我會答可以
幫佢搵埋email又點話
客人係上帝!
咁你平時有冇食開辣野呀?冇嘅話試下最小辣先啦,岩食下次返嚟再挑戰辣d

介唔介意問下你讀書定做緊野?做野嘅話係咪唔洗對人?
假撚到仆

呢排好多人問:咦?而家唔使嘟安心出行啦?

你自己講大部分先
點大部分有辣椒仔呀
死撐啦on9仔
西餐menu都無你所謂既辣椒仔啦
靠個侍應對白做互動

我做食材睇menu多過你條廢up on9啦
對答
以中醫角度, 可以耐d先至射
雖則我自己都唔信中藥有效
啱啱來貨200幾箱未點
問我可唔可以摷下有冇口貨到貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞