做過或者做緊服務性行業嘅你 聽過客人問得最on9嘅問題係咩

800 回覆
44 Like 738 Dislike
死白痴,你連自己餐廳出品都烏撚sir sir 仲好意思話做 fine dining,你做兩餸飯都唔稱職啦你條死廢柒
屌你老母真係笑撚死人,你連做傳菜龜都做唔掂講乜鳩李嘉誠呀死懵撚?書都未讀得掂先焗住要幫人執骨執枱,講你會明咩?
係,有時只係表示友好同佢傾2句但香港人會覺得你問咁多嘢,好多香港人唔鐘意social
邊阿你戇鳩,低技術工種都做唔掂
托柒唔識轉膊仲咁撚大聲,廢柒之中你都算最廢
你睇天氣報告話會落,你答佢會落,但最後唔落,咁係咪你自己退返錢比佢?
原來你就係問on9問題嘅戇鳩客?
因為我地呢間餐廳太好食 啲人同你一樣好有眼光好想試 所以book左位
要太陽蛋丫,煎靚啲喎,唔好太油

屌你老母食落肚咪又係變屎
:我想改booking 2點轉3點
:今日full book會唔會介意轉第二日
:咁你可唔可以叫3點果個同我調
一早block 撚左條友。見到block user 個名已經認得
肥婆大鬧壽屍郎果陣佢已經支持開閪客
上面有班諗野非黑即白仲話做服務性行業
雖然係on9,但都算幾好,個客幫你諗埋方法
要除鞋㗎?
我又唔係sale 佢自己on鳩關我咩事
啲客自己亂鳩打電話去寫字樓 你就執貨鴨啦痴撚線
清好靚仔
個客係咪話佢自己好有禮貌,然後屌你老母
有啲阿叔阿嬸連增值都唔識
問我要擺張卡喺邊
放過我啦 做咗4,50年人八達通都未識用
老人家可能怕拍卡落去會扣錢所以問清楚原諒佢哋啦
而家直接比張單佢算
人間有愛
我唔係老人家都有時聽唔到有冇嘟聲,又唔會睇個mon
Sor囉
我:「(粵語)你好!請問有咩幫到你?」

:「點解你哋講普通話嘅? 凈係serve 啲大陸人牙? 呢度係咪香港嚟㗎?」
唔好比我預到你
試過有個啊嬸唔記得yuu個app密碼過嚟問我知唔知佢密碼係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞