[SL champ Ball MVP]LA Lakers及迷羅 小圈子 討論區 7

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
Team News

已簽 湯馬士拜仁 2年 1+1 team option

Rob Pelinka Says ‘Final Plan’ Is To Land Two Superstars

簽到2個superstar我即刻紋愛滋佬個樣係屎忽呀

係就玩大啲,俾個屎忽愛滋佬打真軍

我唔跟
練波都要人俾schedule你先識練?

屎葛話過佢訓練態度差睇黎係真

有天份既dlo
希望去到 nets 會慢慢培養到自律

想睇羅成材

我都想佢成材
但佢應該要知自己衰咩

就咁睇段野,應該唔知自己衰咩。
估計Kobe last 個年應該收哂火,唔會bin 奧當咁bin d 新仔
Dlo態度有B仔一半都唔會咁易被trade走
練波都要人俾schedule你先識練?

屎葛話過佢訓練態度差睇黎係真

有天份既dlo
希望去到 nets 會慢慢培養到自律

想睇羅成材

我都想佢成材
但佢應該要知自己衰咩

就咁睇段野,應該唔知自己衰咩。
估計Kobe last 個年應該收哂火,唔會bin 奧當咁bin d 新仔

早多一年 老大都炮轟佢
睇下林書豪同羊

BI 話今個summer 想跟 Kobe 學野
但好似仲未成事

但好似仲未成事

老大追緊仔?咁耐都冇聲氣

但好似仲未成事

聽講係學精神層面only

mamba mentality

但好似仲未成事

秦始皇既眼神
BI 對眼長期睜唔開咁

迷羅不願面對

但好似仲未成事

秦始皇既眼神
BI 對眼長期睜唔開咁

但好似仲未成事

秦始皇既眼神
BI 對眼長期睜唔開咁

井上雄彦 睇得好前
睇到羅d說話 想反了
睇到羅d說話 想反了

怪錯左屎角教練
睇到羅d說話 想反了

怪錯左屎角教練

屎角教練是無辜的

但好似仲未成事

秦始皇既眼神
BI 對眼長期睜唔開咁

井上雄彦 睇得好前

連個頭髮都一撚樣
睇到羅d說話 想反了

睇到羅d說話 想反了

垃圾籮
NBA Power Ranking
1. Golden State Warriors
2. Cleveland Cavaliers
3. Houston Rockets
4. San Antonio Spurs
5. Boston Celtics
6. Oklahoma City Thunder
7. Toronto Raptors
8. Washington Wizards
9. Minnesota Timberwolves
10. Utah Jazz
11. Milwaukee Bucks
12. Denver Nuggets
13. Charlotte Hornets
14. Portland Trail Blazers
15. Miami Heat
16. Memphis Grizzlies
17. Los Angeles Clippers
18. Philadelphia 76ers
19. New Orleans Pelicans
20. Los Angeles Lakers
21. Dallas Mavericks
22. Detroit Pistons
23. Sacramento Kings
24. Orlando Magic
25. Atlanta Hawks
26. New York Knicks
27. Pheonix Suns
28. Indiana Pacers
29. Chicago Bulls
30. Brooklyn Nets

Via Bleacher Report

The Lakers and Vander Blue have agreed on a partially guaranteed deal.
The Lakers and Vander Blue have agreed on a partially guaranteed deal.

簽左blue

一諗起 Blue Jc 牛
有機場一齊係場上就
簽左blue

一諗起 Blue Jc 牛
有機場一齊係場上就

一齊上嘅話應該都係垃圾時間
覺得牛今季會比愛滋佬trade走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞