[SL champ Ball MVP]LA Lakers及迷羅 小圈子 討論區 7

1001 回覆
8 Like 8 Dislike

係唔明點解簽返11號
你比機會SL既blue 打後備pg
拍住jc 都唔錯
仲有唔簽埋SL 既三分射手
好似著19號?
究竟愛g佬諗緊咩?

blue不了

matt thomas去左歐洲球隊

http://bleacherreport.com/articles/1947827-anonymous-nba-gm-would-take-tyler-ennis-over-kyrie-irving-right-now
笑左,有nextnextnextnextnextnextnext Irving仲要Blue

後備應該係 JC + Hart 咁出
Ennis 多數唔受重用 可能垃圾時間先有得出
2yrs 合同 下年team option
隨時唔要 大家知咩事啦
係唔明點解簽返11號
拍住jc 都唔錯
好似著19號?
究竟愛g佬諗緊咩?

blue不了

http://bleacherreport.com/articles/1947827-anonymous-nba-gm-would-take-tyler-ennis-over-kyrie-irving-right-now
笑左,有nextnextnextnextnextnextnext Irving仲要Blue

後備應該係 JC + Hart 咁出
Ennis 多數唔受重用 可能垃圾時間先有得出
2yrs 合同 下年team option
隨時唔要 大家知咩事啦

睇佢做化
係唔明點解簽返11號
拍住jc 都唔錯
好似著19號?
究竟愛g佬諗緊咩?

blue不了

最少blue 好過禿頭pg
https://www.youtube.com/watch?v=mnKT3xVSwY0
點睇randle表現?

只睇到nick 仲係好勁
但randle 仲係腦衝
該入既竟然係炒樽
https://www.youtube.com/watch?v=mnKT3xVSwY0
點睇randle表現?

只睇到nick 仲係好勁
但randle 仲係腦衝
該入既竟然係炒樽

睇黎都係無進步 進攻犯規果球真係似曾相識
又成日炒樽 仲話每日練1千球 3分
尼場都未見佢射過

btw nick young
D'Angelo Russell今季由湖人被交易到籃網,而當時湖人總裁Magic Johnson卻批評他的領導能力。Russell在廣播節目《The Woj Pod》接受Adrian Wojnarowski訪問時表示,至今仍不明白Magic的批評。

「我已經擺脫你(Magic Johnson)的掌控,我已經與你沒有關係,現在我去了一支新球隊,我不明白他的批評,至今都不明白。」

就在選秀會前兩日,湖人把21歲的Russell和Timofey Mozgov交易籃網的Brook Lopez和籃網的選秀權(選了Kyle Kuzma)。而在選秀會上湖人在第二順位選了Lonzo Ball後,Magic在訪問批評Russell的領導力不足,Lonzo才是他理想的領袖。

除此之外,Russell由2015年以榜眼身份加盟湖人,到現在轉到籃網,他認為兩支球隊的風格截然不同,他覺得目前他正展開生涯另一個階段,現時效力一支有規律的球隊會有助他取得成功。

「自由。我認為在洛杉磯,這不像大學。而布魯克林的模式比較像大學,每天你都有時間表,知道每段時間要做甚麼。」

「尤其當你還是一個年輕球員,有這樣的模式,肯定會進步得很快,因為這是你熟悉的模式。高中的時候你有一定的模式,大學亦有一定的模式,但當你打NBA的時候,你不會再有那麼規律,這是截然不同。但當你重回這種有規律的環境,這又變得不同了。」

現時Russell到了籃網,他將要與同樣是控衛的林書豪合作,對此Russell曾講過他們不會再有位置之分,而對於這種合作模式,他亦感到很舒適。
D'Angelo Russell今季由湖人被交易到籃網,而當時湖人總裁Magic Johnson卻批評他的領導能力。Russell在廣播節目《The Woj Pod》接受Adrian Wojnarowski訪問時表示,至今仍不明白Magic的批評。

「我已經擺脫你(Magic Johnson)的掌控,我已經與你沒有關係,現在我去了一支新球隊,我不明白他的批評,至今都不明白。」

就在選秀會前兩日,湖人把21歲的Russell和Timofey Mozgov交易籃網的Brook Lopez和籃網的選秀權(選了Kyle Kuzma)。而在選秀會上湖人在第二順位選了Lonzo Ball後,Magic在訪問批評Russell的領導力不足,Lonzo才是他理想的領袖。

除此之外,Russell由2015年以榜眼身份加盟湖人,到現在轉到籃網,他認為兩支球隊的風格截然不同,他覺得目前他正展開生涯另一個階段,現時效力一支有規律的球隊會有助他取得成功。

「自由。我認為在洛杉磯,這不像大學。而布魯克林的模式比較像大學,每天你都有時間表,知道每段時間要做甚麼。」

「尤其當你還是一個年輕球員,有這樣的模式,肯定會進步得很快,因為這是你熟悉的模式。高中的時候你有一定的模式,大學亦有一定的模式,但當你打NBA的時候,你不會再有那麼規律,這是截然不同。但當你重回這種有規律的環境,這又變得不同了。」

現時Russell到了籃網,他將要與同樣是控衛的林書豪合作,對此Russell曾講過他們不會再有位置之分,而對於這種合作模式,他亦感到很舒適。

自律唔係個個做到。
Nets 的確岩dlo

自律唔係個個做到。
Nets 的確岩dlo

睇時間表做人
練波都要人俾schedule你先識練?

少主依啲要餵埋佢食飯

少主依啲要餵埋佢食飯

成隊波有紀律有訓練計劃係好既

屎葛話過佢訓練態度差睇黎係真

有天份既dlo
希望去到 nets 會慢慢培養到自律

有天份既dlo

想睇羅成材

有天份既dlo

想睇羅成材

我都想佢成材
但佢應該要知自己衰咩
Team News

已簽 湯馬士拜仁 2年 1+1 team option

Rob Pelinka Says ‘Final Plan’ Is To Land Two Superstars
Team News

Rob Pelinka Says ‘Final Plan’ Is To Land Two Superstars

簽到2個superstar我即刻紋愛滋佬個樣係屎忽呀
Team News

簽到2個superstar我即刻紋愛滋佬個樣係屎忽呀

係就玩大啲,俾個屎忽愛滋佬打真軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞