[SL champ Ball MVP]LA Lakers及迷羅 小圈子 討論區 7

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
Derrrick Rose likely to pick team this weekend, I'm told. Cavs, Lakers, reported, but talks w/ his agent, BJ Armstrong, & Bulls too.

猗offer到2.1m, 我湖offer到4m多少少+多d上場時間
去猗咪又係打垃圾時間
Derrrick Rose likely to pick team this weekend, I'm told. Cavs, Lakers, reported, but talks w/ his agent, BJ Armstrong, & Bulls too.

猗offer到2.1m, 我湖offer到4m多少少+多d上場時間
去猗咪又係打垃圾時間

人地亞軍隊 我地抽波隊牙

去猗咪又係打垃圾時間

Playoff 又有final打
嗰2m算得係咩

佢賣鞋都夠啦

去猗咪又係打垃圾時間

嗰2m算得係咩

咪又係成年行行企企同拎總亞軍

去猗咪又係打垃圾時間

嗰2m算得係咩

有final打同有冇份打又係兩回事

雖然預左佢咁嘅打法好快殘
但唔使快到咁掛
無論係猗/我湖都唔想佢去
唔想佢咁快做呢種動作

去猗咪又係打垃圾時間

嗰2m算得係咩

但唔使快到咁掛
唔想佢咁快做呢種動作

佢對腳咁,好話唔好聽,佢去邊隊都好,打得一年得一年啦

去猗咪又係打垃圾時間

嗰2m算得係咩

但唔使快到咁掛
唔想佢咁快做呢種動作

其實有冇同刺傳過
明明刺係最岩佢

去猗咪又係打垃圾時間

嗰2m算得係咩

但唔使快到咁掛
唔想佢咁快做呢種動作

其實有冇同刺傳過
明明刺係最岩佢

呢個真 冇諗過刺搵都唔搵下佢

嗰2m算得係咩

但唔使快到咁掛
唔想佢咁快做呢種動作

其實有冇同刺傳過
明明刺係最岩佢

得3隊,cavs, lal, bulls😕😕
黎打ball後備
黎打ball後備

同釘團聚

嗰2m算得係咩

但唔使快到咁掛
唔想佢咁快做呢種動作

其實有冇同刺傳過
明明刺係最岩佢

得3隊,cavs, lal, bulls😕😕

定係佢唔考慮刺呀
城市問題
如果佢肯黎湖,作為湖迷,都J得落。
好想睇 Magic 係 press conference 到吹奏 rose High bb IQ/mentor to the young lakers /leadership
好想睇 Magic 係 press conference 到吹奏 rose High bb IQ/mentor to the young lakers /leadership

https://youtu.be/V0fjjKeRrA0?t=12m33s
又打多次飛機

https://youtu.be/V0fjjKeRrA0?t=12m33s?t=12m33s
又打多次飛機

BI at the wing
KCP at the other side
Rose in the middle
湖人新秀控衛Lonzo Ball在拉斯維加斯夏季聯賽期間嶄露頭角,當選了MVP,並率領湖人奪得隊史首個夏季聯賽冠軍。

最近,Ball的長期訓練師以及經紀人Darren Moore在接受采訪時誇讚了Ball的訓練態度。

“他對籃球比賽非常真誠,他不關於其他的事情,他不關心參加派對,他不關心做這個做那個。作為一個球迷,你就希望有這樣的球員,”他說道,“你希望看到一個只在乎比賽的球員,只想泡在球館裡變得更好的球員,只想去學習和贏球的球員,這些才是最重要的,而不是浮華豔世和奢侈的生活,如果你工作努力,那些都會隨之而來的。但他只關心籃球,那對他來說是最重要的事情,我認為,從現在開始到未來十年至十五年,人們將會意識到這一點。”

https://youtu.be/V0fjjKeRrA0?t=12m33s?t=12m33s?t=12m33s
又打多次飛機

BI at the wing
KCP at the other side
Rose in the middle

Rose at the bench la
咪阻住牙波係middle
湖人新秀控衛Lonzo Ball在拉斯維加斯夏季聯賽期間嶄露頭角,當選了MVP,並率領湖人奪得隊史首個夏季聯賽冠軍。

最近,Ball的長期訓練師以及經紀人Darren Moore在接受采訪時誇讚了Ball的訓練態度。

“他對籃球比賽非常真誠,他不關於其他的事情,他不關心參加派對,他不關心做這個做那個。作為一個球迷,你就希望有這樣的球員,”他說道,“你希望看到一個只在乎比賽的球員,只想泡在球館裡變得更好的球員,只想去學習和贏球的球員,這些才是最重要的,而不是浮華豔世和奢侈的生活,如果你工作努力,那些都會隨之而來的。但他只關心籃球,那對他來說是最重要的事情,我認為,從現在開始到未來十年至十五年,人們將會意識到這一點。”

Kobe mentality
Ball竟然都咁勤力
Ball竟然都咁勤力

成功非僥倖
感動既係 ball Bi 牛 Jc nance 今個season 都好勤力。
係從管理層口中講出黎,而唔係偶然3更半夜練波拍片po 上網。
Ball竟然都咁勤力

成功非僥倖
感動既係 ball Bi 牛 Jc nance 今個season 都好勤力。
係從管理層口中講出黎,而唔係偶然3更半夜練波拍片po 上網。

屌你咪撚單單打打好喎
Ball竟然都咁勤力

成功非僥倖

屌你咪撚單單打打好喎

屌成班又借啲意反羅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞