[SL champ Ball MVP]LA Lakers及迷羅 小圈子 討論區 7

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
希望gasol有得掛球衣

難d。。

湖人隊史第一PF,竟然都唔夠班退役波衫
2k18隊湖人都ok 等級5黎講都幾好使

直頭勁 用湖打到上名人堂了

波衫廣告

仲諗住會冇廣告

Wish 真係未聽過

一塊野車上去好核突姐
Dwight Howard話俾Jordan點醒左

點醒咗一秒

除咗心態做得唔好之外 老實講我覺得佢喺湖人打得唔算差 最多話佢去唔返魔術時期水平
最大問題係mda唔撚識教

dh去到火箭打po都交到貨

mda

依條撚樣R撈咗咁耐都黔驢技窮害人不淺啦 仲有gm鍾個頭埋去
戇撚鳩閪7人籃球 無防守 常規賽龍季後賽蟲
等睇harden變下一個melo

當時既配置根本唔岩mda用就講到mda九流教練咁

除咗心態做得唔好之外 老實講我覺得佢喺湖人打得唔算差 最多話佢去唔返魔術時期水平

mda

再講遠啲,如果當初簽嘅係phil 唔係mda
可能結局就唔同哂 kobe 都未必會傷

jim buss

mda

再講遠啲,如果當初簽嘅係phil 唔係mda
可能結局就唔同哂 kobe 都未必會傷

jim buss

兩睇啦 PHIL係到就會入管理層
你睇下佢係NYK搞D咩出黎
好期待Randle今個暑假之後有咩進步,由暑假初鍊成筋肉人到前幾日練底線三分12球入曬,好想快d睇到佢個腦發育成點
好期待Randle今個暑假之後有咩進步,由暑假初鍊成筋肉人到前幾日練底線三分12球入曬,好想快d睇到佢個腦發育成點

腦難搞d
WB0, PG13, Melo

會唔會比舊時三少時期要多幾個波

要幾多個波

腦難搞d

冇希望冇失望

要幾多個波

下年三個一齊離開thunder
Thomas Robinson去歐洲揾食 good luck
Thomas Robinson去歐洲揾食 good luck

無射波真係難搞
上年有幾場都打得幾好 有power 有激情

無射波真係難搞
上年有幾場都打得幾好 有power 有激情

有場睇直播佢幾分鐘入左10幾分爆到griffin拎晒頭
有冇巴打2k 玩my gm /my league 開左laker save 一齊討論下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞