[SL champ Ball MVP]LA Lakers及迷羅 小圈子 討論區 7

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
丁加波換ki 你估愛g佬會唔會心郁

Magic:low BBIQ,不了

牙波

寧願丁ball都唔丁Irving

出面有隻賤種湖ff deng+bi 換ki

屌啦 bi單換都唔制啦

你覺得deng+bi吸引過單bi

你覺得有ball要irving做乜

依家我唔係講緊換ki,而係秤任何trade value既話搭釘肯定係負影響

出面有隻賤種湖ff deng+bi 換ki

屌啦 bi單換都唔制啦

你覺得deng+bi吸引過單bi

你覺得有ball要irving做乜

依家我唔係講緊換ki,而係秤任何trade value既話搭釘肯定係負影響

其實又真係
如果唔郁2毒情況下,清到釘,我即刻幫magic 奶
講真trade ingram我唔反對,不過如果for撞位既ki就無乜謂
清到釘咁又點
聽到艾榮個名 走都走唔切啦
有冇手足覺得 JC trade value 好高,唔係話佢實力好強
係佢份約抵到爛
有冇手足覺得 JC trade value 好高,唔係話佢實力好強
係佢份約抵到爛

但係以新仔黎講,潛力麻麻
我就唔信賣dlo之前未試過賣jc
係佢份約抵到爛

見左頂 無咩人會收
係佢份約抵到爛

見左頂 無咩人會收

確實無聽過magic吹奏鄭進宏
係佢份約抵到爛

見左頂 無咩人會收

Dlo一樣,不過jc肯打第六人唔會阻住Ball
https://instagram.com/p/BW3WCSXgD30/
波老豆

國唔國老波無再出黎鳩up

可能忙住設計 bbb zo2 第2代
係佢份約抵到爛

見左頂 無咩人會收

係佢份約抵到爛

見左頂 無咩人會收

jc career high上過40未
Instead, the Lakers often heard something that made them hang up. Johnson said “everybody” inquired about second-year forward Brandon Ingram.

“Anybody that called us wanted him,” Johnson said. “We said, ‘No thank you.'”
Instead, the Lakers often heard something that made them hang up. Johnson said “everybody” inquired about second-year forward Brandon Ingram.

“Anybody that called us wanted him,” Johnson said. “We said, ‘No thank you.'”

Untouchable
BI接 Kobe 火棒啦
Lakers 需要一個icon
係佢份約抵到爛

見左頂 無咩人會收

吹黎做咩,magic根本無諗過交易佢。我見有時第四節上佢唔上dlo
係佢份約抵到爛

見左頂 無咩人會收

吹黎做咩,magic根本無諗過交易佢。我見有時第四節上佢唔上dlo

就知佢有用好多
下年隨時第四節上jc唔上ball

系 下年打埋all star

系 下年打埋all star

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞