[SL champ Ball MVP]LA Lakers及迷羅 小圈子 討論區 7

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
http://www.espn.com/nba/story/_/id/20225286/projected-records-win-totals-standings-every-nba-team-2017-18-season
Los Angeles Lakers
Projected wins: 33.0
西岸倒數第三
聯盟倒數第九,東岸都幾多廢隊
牛佬結婚
牛佬結婚

好似冇邀請dlo
牛佬結婚

好似冇邀請dlo

牛佬結婚

好似冇邀請dlo

有無清見到DLo 言論想反佢

我立即反你個名
牛佬結婚

好似冇邀請dlo

今時唔同往日 無咁自由架啦
可能邀請左 但去唔到呢
被媒體補捉到大肚子的模樣後,Kobe發起30天挑戰。
.
即使退休滿一年了,Kobe依然是媒體的焦點。
近期,他被拍到了一張肚子凸起的照片,身材明顯比球員時期擁腫些,肚子幾乎快團結在一起,六塊肌真的快消失了。
而被拍到這張照片之後,在NBA經過大大小小風風雨雨的Kobe沒有生氣,反而相當幽默地自嘲。
「在鏡頭看到的東西,可能會比從鏡子裡看到的更大,哈哈,ok...ok...ok,給我30天」#接受挑戰#寬曼巴

via HBK

老大

我唔直接答你
睇到dlo言論後,我開始迷屎郭教練,同埋更加迷 Magic
被媒體補捉到大肚子的模樣後,Kobe發起30天挑戰。
.
即使退休滿一年了,Kobe依然是媒體的焦點。
近期,他被拍到了一張肚子凸起的照片,身材明顯比球員時期擁腫些,肚子幾乎快團結在一起,六塊肌真的快消失了。
而被拍到這張照片之後,在NBA經過大大小小風風雨雨的Kobe沒有生氣,反而相當幽默地自嘲。
「在鏡頭看到的東西,可能會比從鏡子裡看到的更大,哈哈,ok...ok...ok,給我30天」#接受挑戰#寬曼巴

via HBK

老大

世人誤會左老大
老大唔單止copy 佐敦d技
連身形都要一樣

我唔直接答你

迷屎角就on9既 佢d戰術垃圾到

我唔直接答你

認同 屎郭 d 戰術世界級垃圾
但迷佢雪dlo
少主下季一定會令愛滋佬後悔的

傻鳩兄弟團
https://www.youtube.com/watch?v=H3yKwFEirLc

欣賞下老大既全盛進攻 second time fade away,反手拉弓

我唔直接答你

但迷佢雪dlo

雪dlo都迷

我唔直接答你

但迷佢雪dlo

雪dlo都迷

學友好球
少主下季一定會令愛滋佬後悔的

你個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞